Eindeloos Eiland Beachtennistoernooi

Speel mee met het 13e Eindeloos Eiland Beachtennistoernooi. Zowel ontspannend als actief bezig zijn! Ook leuk voor de beginnende tenniss(t)er! Het toernooi wordt georganiseerd door de Kamperlandse tennisvereniging S.V. Slagvast.

Het Banjaardstrand is dit jaar wederom gekozen tot het `Schoonste Strand van Nederland`, kortom de ultieme locatie om te beachtennissen!

Wanneer:
Zondag 4 september 2016

Hoe laat:
Aanwezig om 11.45 uur, het toernooi duurt van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Kosten:
€ 8,00 per persoon, te betalen op zondag 4 september. Partners dienen zich beiden individueel aan te melden.

Categorieën:
Herendubbel en Damesdubbel 15+
Gemengddubbel 15+

Uitleg spelregels en reglement: lees meer over de spelregels en het reglement

Route en parkeren:
Voor aanvang van het toernooi zijn er voldoende parkeerplaatsen bij de Banjaardweg, dit is echter wel betaald parkeren. Bekijk hier de exacte locatie op de kaart en plan uw eigen route.

Meedoen?:
Schrijf je in via het aanmeldformulier

De inschrijving voor het Eindeloos Eiland Beachtennistoernooi sluit op donderdag 1 september 2016.

Tennisclinic- en minitoernooi jeugd:
Voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar wordt een tennisclinic en minitoernooi georganiseerd. Opgave hiervoor via marjovansparrentak@gmail.com

Meer informatie:
beachtennistoernooi@slagvast.nl of bel de wedstrijdleider, Peter Sandee, via 06-12377085

Professionals aan het werk!
Op zaterdag 17 en zondag 18 september nemen de profs het stokje over. Je kunt dan genieten van nationale en internationale toppers op het Banjaarstrand. Kom kijken naar dit nieuwe Zeeuwse internationale topsportevenement!!

Meer informatie over Beachtennis Tour Zeeland via www.beachtennistourzeeland.nl

Tijdens het toernooi is Strandpaviljoen De Banjaard uiteraard geopend.

Klik hier voor de foto's van voorgaande edities om alvast in de stemming te komen.

Mede mogelijk gemaakt door: