Evenement

Exclusief Grevelingenweek Arrangement Camping Julianahoeve

KampeerarrangementKom een midweek kamperen en beleef Schouwen-duiveland met de lokale gerechten van het “Schouwse bord”Wat ontvangt u?- Een ontvangst met welkomstcadeau in de receptie op Camping Julianahoeve.- Een midweek (4 nachten) kamperen met op een komfortplaats met stroomaansluiting (16amp) TV aansluiting en watervoorziening.- Een 3-gangen diner voor met heerlijke gerechten van het “Schouwse bord” waarbij u kunt genieten van de lokale producten.- Onbeperkt toegang tot ons tropische zwemparadijs waar het altijd lekker warm is.- Mogelijkheid om deel te nemen aan het animatieprogramma voor jong en oud.
Geldig in de midweek 16-10 tot 20-10. Dit arrangement is op basis van 2 personen. Wilt u met meer personen komen, geen probleem, vraag een van onze receptionistes voor de extra kosten en mogelijkheden.
Kosten van het kampeer arrangement: € 125.00
De kampeerplaats is online boekbaar via de website van Ardoer.
---
LogeerarrangementKom een midweek logeren in een luxe Juultje chalet en beleef Schouwen-Duiveland met de lokale gerechten van het “Schouwse bord”Wat ontvangt u?- Een ontvangst met welkostcadeau in de receptie op Camping Julianahoeve.- Een midweek (4 nachten) logeren in een luxe Juultje chalet voorzien van alle luxe faciliteiten. Denk hierbij aan een vaatwasser, flat screen televisie, magnetron/oven combi. Badkamer met aparte toilet, 3 slaapkamers en een overdekt terras.- Een 3-gangen diner voor met heerlijke gerechten van het “schouwse bord” waarbij u kunt genieten van de lokale producten.- Onbeperkt toegang tot ons tropische zwemparadijs waar het altijd lekker warm is.- Mogelijkheid om deel te nemen aan het animatieprogramma voor jong en oud.
Geldig in de midweek 16-10 tot 20-10. Dit arrangement is op basis van 2 personen. De chalets zijn boekbaar tot 6 personen. Wilt u met meer dan 2 personen komen, geen probleem, vraag een van onze receptionistes voor de extra kosten en mogelijkheden.Kosten voor het Luxe logeer arrangement in een “Juultje chalet”:  € 325.00. De chalet is te reserveren via Camping de Julianahoeve

Over de Grevelingenweek

Kom het zelf beleven en proef, ruik, zie, voel en hoor van 13 tot en met 21 oktober de Grevelingen tijdens de Grevelingenweek! De Grevelingenweek is een initiatief van IVN Natuureducatie samen met Staatsbosbeheer, Natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta, Provincie Zeeland en Provincie Zuid-Holland en verschillende recreatieondernemers rond de Grevelingen.

Een overzicht van alle activiteiten kun je vinden op www.grevelingenweek.nl

Lees verder vanaf 125,00
NIEUW
Kenmerken:

Meer zoals deze

Ouddorp
24 OKTOBER

Docu-Dinsdag in de Overkant

  • evenement
  • ouddorp
Bruinisse
NIEUW
4 NOVEMBER

Elsa middag in Winterwonderland

  • evenement
  • bruinisse
Hulst
11 NOVEMBER

Hulster Carnavalsliedfestival

  • evenement
  • hulst
Oostkapelle
NIEUW
22 DECEMBER

Kijkje achter het zeeaquarium

  • evenement
  • oostkapelle