Expositie Fotoclub Dow

3 T/M 5 NOV

Fotoclub Dow zal in het weekend van 3 november a.s. weer haar jaarlijkse tentoonstelling houden in het personeelsvereniging ontmoetingscentrum in Terneuzen .
Het groeiend ledental, waarvan er liefst 24 exposeren, staat borg voor een groot aanbod van gevarieerde beelden. Naast het vrije werk dat ruim 90 foto’s omvat, zijn er 15 afbeeldingen die het thema “Spel” als onderwerp hebben. Twee aparte hoeken zijn ingericht voor 45 werken in zwart-wit.
Om individuele leden wat meer ruimte ter beschikking te stellen zijn in een aparte zaal de resultaten van een workshop modelfotografie o.l.v. Jan Torfs te zien onder de naam “Verborgen Naakt”. Ook zal Franklin Gelderland daar exposeren onder de titel “Dark Sculptures”.
En natuurlijk zijn er weer de populaire Audio-Visuele presentaties gemonteerd door Jacques Sarneel en Wim van Doeselaar. Er zijn 3 A-V shows te bewonderen. Thema’s zijn “Vrij werk” en “Leven”, en één zal de resultaten van clubactiviteiten samenvatten tijdens bezoeken aan het Haller Bos, de Middellandse Zeetuin, en de dierentuin Pairi Daiza.
De leden willen u van harte uitnodigen ons met een bezoek te vereren.
De openingstijden zijn:
Vrijdag 3 november 19.00-22.00