Expositie:“Duurzaamheid en ons Zeeuws Landschap”

3 T/M 23 APR

André Klompmakers exposeert zijn schilderijen met het thema “Duurzaamheid en ons Zeeuws Landschap” bij Brasserie Amable, Veerweg 76, 4493 AT Kamperland. Een jonge ondernemer die inzet op duurzaamheid en eerlijke Zeeuwse producten gaat een verbinding aan met Klompmakers en zijn verhaal in zijn schilderkunst. "Zijn verbeelding die zich verhoudt tot een kritische opstelling met onderwerpen zoals duurzaamheid en klimaatverandering". Klompmakers draagt de Stichting “het Zeeuws Landschap” een warm hart toe. Deze stichting beschermt, herstelt, geeft educatie en strijdt tegen de vernietiging van ons Zeeuwse Land. De schilder maakt gebruik van acryl verf met duinzand en of marmergruis en verschaft hiermee een textuur met een mooie gelaagdheid. Zoveel mogelijk weggelaten is waar hij naar op zoek is.
Openingstijden: dagelijks open van 10:00 tot 22:00 uur van 29 januari - 23 april 2018.

Lees verder vanaf 0,00
Kenmerken: