Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Van 5 tot en met 20 oktober 2012 vindt het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen plaats op diverse locaties in Zeeuws-Vlaanderen.

Het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen is het grootste klassieke muziek evenement in de provincie Zeeland. Het festival staat voor klassieke muziek concerten van kwalitatief hoog niveau die uitgevoerd worden door nationaal en internationaal gewaardeerde orkesten onder leiding van dirigenten van wereldklasse.

Sterren van vandaag en morgen
Gevestigde ensembles en gevierde solisten krijgen een podium in 'concertzalen achter de dijken' die afgestemd worden op de uitvoering. Ook de net afgestudeerde musicus van vandaag, die iets gaat betekenen voor morgen, wordt in het festival opgenomen. Zoals bijvoorbeeld de finalisten van het Prinses Christina Concours of de prestigieuze Koningin Elisabeth Wedstrijd.

Festival van formaat
Door kwaliteit, toegankelijkheid, energie en enthousiasme is het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen uitgegroeid tot een groots evenement en geniet het een grote reputatie. Het festival kan zich met trots rangschikken tussen de bekende klassieke muziekevenementen.

Programma en kaarten
Meer weten? Lees hier meer info over het programma, de locaties, data, tijden en het bestellen van kaarten.