Over deze locatie

Met vijf sterren is dit één van de mooiste accommodaties voor groepen tot 36 personen.

Groepsaccommodatie Den Osse is gelegen aan de jachthaven van Den Osse aan het Grevelingenmeer. De jachthaven ligt tussen Brouwershaven en de Brouwersdam, de afstand naar het Noordzeestrand is 6 kilometer. 

De woning staat iets buiten het vakantiedorp Den Osse, u kunt lopend de faciliteiten en bijvoorbeeld de supermarkt en restaurants bereiken. 
De gehele groepsaccommodatie heeft 13 slaapkamers, waarvan 4 met eigen douche en toilet. Iedere slaapkamer heeft een eigen wastafel en een ruime kledingkast. Er is tevens een herenbadkamer met drie douches en twee toiletten, een identieke damesbadkamer en een invalidenbadkamer met douche en toilet.

Er is een professionele horecakeuken met alle mogelijke apparatuur, een recreatiezaal welke tevens dienst doet als eetruimte. Op de eerste verdieping is een loungezolder.

Rondom de accommodatie is een grote, privé tuin met verschillende terrassen, een barbecue, een tafeltennistafel, een klein speeltuintje, een voetbalveld en een volleybalveld.


Bij de receptie op het terrein kunt u terecht voor fiets- en kanoverhuur of tips over uitstapjes in de omgeving. Kijkt u hiervoor ook op onze website.

En ideaal voor duikers: er is een professionele drooginstallatie.

Pluspunten

  • volop ruimte
  • modern
  • professionele keuken
  • privé tuin van ruim 5.000m2
  • enige accommodatie op het terrein
  • gratis wifi
  • 300 meter van het Grevelingenmeer
  • 5 km van het strand
  • RIVM proof

In verband met de geldende Corona maatregelen , is het gebouw dusdanig ingericht, dat het mogelijk is om met 36 personen veilig en comfortabel te verblijven. Het gebouw is ruim opgezet en er is veel ruimte buiten op het terras en in de grote tuin. Er is een protocol welke in samenwerking met Hiswa Recron is opgesteld. In het protocol wordt onder andere geregeld en gegarandeerd dat alle maatregelen, welke op het moment van uw verblijf gelden in Nederland, ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Komt u met een kleinere groep?
Voor groepen die bestaan uit een aantal personen van maximaal 18, of voor groepen die vanwege de afstandseisen minder slaapkamers nodig hebben (bijvoorbeeld personen die allen tot een zelfde huishouding behoren of kinderen jonger dan 12 jaar), en het standaard aantal badkamers in het hoofdgebouw voldoende is, kan eventueel een speciale prijs worden afgesproken. Informeert u hiernaar bij onze receptie. U hebt dan de beschikking over het hoofdgebouw met alle faciliteiten, met uitzondering van de 4 extra kamers met eigen douche en toilet. 

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Mei t/m oktober: ma - vrij van 8:30 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. November t/m april: ma - vrij van 8:30 uur tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Contactgegevens

Blankersweg 4 A
4318 TV
Brouwershaven
info@zeelandvakantiewoningen.eu
0111-692500


Bekijk route