Beschikbaarheid en reserveren

Dit is een indicatie prijs:
Totaal:
Geen beschikbaarheid gevonden. Neem contact op met de accommodatie. Volgende
Let op. Dit is een reserveringsaanvraag.

Groepsaccommodatie

Groepshuis Seeburgh

De Accommodatie

Op 5 minuten lopen van het strand staat 'Seeburgh'. Een gezellig en kleurrijk ingericht groepsverblijf voor de hele familie of vrienden groep.
Leuk voor jong en oud!
Ook ideaal voor een uitje met collega's, vereniging, cursisten, school, stichting etc.

Seeburgh

De woonkamer is verdeeld in een aantal huiselijke zithoekjes. In het speelhoekje / keukentje maken de kleintjes de heerlijkste gerechten voor u klaar. In de TV hoek zit een groepje van uw gezelschap, bij de gezellige haard eens goed bij te kletsen. En u zit wellicht aan de bar te wachten op uw "Scotch and Water"?

De serre is ruim en zonnig. Groot genoeg voor uw groep om er te eten en gezelschapsspellen te spelen. Het is zeker ook geschikt om te vergaderen of een workshop te geven.
Met een potje tafelvoetbal of sjoelen zal er bepaald worden wie van uw groep, die avond, de vaat zal moeten afdrogen.

Uiteraard is de keuken praktisch en goed ingericht. U kunt hier met voldoende mensen, aan het grote inductie fornuis met oven, de heerlijkste maaltijden bereiden. De afwas ploeg kan met de snelle professionele vaatwasser aan de slag gaan. U zult merken: afwassen is nog nooit zo leuk geweest!

Beneden is één slaapkamer met een aansluitende rolstoelvriendelijk badkamer.
Hier staan ook 2 wasmachines en een droger.
Boven zijn 10 andere slaapkamers. 8 x twee- en 2 x vier-persoons. Allemaal met éénpersoons bedden, dekbedden, kledingkast en een wastafel.
Wanneer u een vroege vogel bent en u trekt meteen uw wandelschoenen aan zult u geheid een hert of een ree in de bossen voor onze accommodatie spotten. Als ze niet al in onze tuin staan!

In de zonovergoten omsloten achtertuin kunt u heerlijk aanschuiven aan de lange tafels op het terras of een potje tafeltennis spelen.
Voor de kleintjes is er een zandbakje, speelhuisje en een veerwip. In de omsloten voortuin een (inground) trampoline!

Lees verder vanaf 1130,00
Kenmerken:

Meer zoals deze

Oostkapelle

Vakantieoord "Weltevreden" Hoofdgebouw

• oostkapelle
Brouwershaven

Groepsaccommodatie Den Osse

• brouwershaven
Hengstdijk

Boerenschuur en Familiehuis

• hengstdijk