Over deze locatie

Strand van Domburg: Podium voor bijzondere lessen Kunstschilderen!

Masterclass ‘Het Zeeuwse Licht’ organiseert in Domburg voor het derde jaar op professionele schildercursussen. In het voorjaar, de zomer en het najaar 2021 zijn er meerdere twee- en driedaagse Masterclasses.  Je leert in de stijl van het impressionisme op het strand de zee, luchten en wolken schilderen en wat er zoal op het strand zelf of in de duinen te zien is.

Deze lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden en worden geleid door drie docent kunstschilders die ieder voor zich een landelijke bekendheid genieten: Jo Dumon Tak (Middelburg), Hans Versfelt (Breda), Francesco Antoniettie en Adrea Cook (beide uit Middelburg) doceren van mei t/m september 2021 bij de Masterclasses van Het Zeeuwse Licht!

Dit alles op diverse locaties in de directe omgeving van Domburg. Aan de rand van de branding, op het brede strand, in de duinen en op de hoge Hill waar ook Mondriaan zijn inspiratie opdeed. 

De Masterclasses van ‘Het Zeeuwse Licht’ zijn een ware beleving…..

Voor meer informatie en enthousiaste reviews van oud-deelnemers, neem een kijkje op onze website: www.hetzeeuwselicht.nl

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

De tijden van de workshop zijn van 9.30 – 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur. Bij aanhoudende regen schilderen we onder het strandpaviljoen Oase. Bezoek voor de exacte data onze website of neem contact met ons op.

Contactgegevens

Strand Domburg
4357 XZ
Domburg
info@hetzeeuwselicht.nl
0031 653 18 40 42


Bekijk route