Openbaar vervoer

Hop on/Hop off - Sightseeingbus Schouwen-Duiveland - Lijn 830

Met deze leuke hop on/hop off sightseeing bus verken je heel Schouwen-Duiveland. Je maakt een prachtige ronde langs de leukste attracties en uitjes en ziet alles van het mooie eiland. Je kunt in en uit stappen waar je wilt zodat je zoveel mogelijk kunt zien. Lijn 830 rijdt in de meivakantie, zomermaanden en herfstvakantie op dinsdag, donderdag en zaterdag (1 mei tot 6 mei, juli en augustus, en op 6, 13, 16, 18 en 20 oktober 2018). Buiten de vakantieperiodes rijdt de bus alleen op zaterdag (5 mei tot en met 20 oktober 2018).  Voor de complete route en data van de sightseeing bus en voor de volledige dienstregeling en haltes kijk op www.zeelandpas.nl onder het kopje 'vervoer' of op 'brochure' op deze pagina.

*Verblijf je als gast bij één van de leden van de Stichting Schouwen-DuivelandPas? Dan kun je op vertoon van de daar gekochte of verkregen ZeelandPas onbeperkt en gratis gebruik maken van de sightseeing bus. Verblijf je niet bij een van de leden van de stichting of ben je inwoner of verblijfsrecreant in Zeeland, dan geldt er een vast tarief voor de Sightseeingbus (€9,- voor volwassenen en €1,- voor kinderen).

Ook kunt u met de ZeelandPas gratis een dag reizen met de andere lijnen van Connexxion op vertoon van de Dal Dagkaart Zeeland. Kijk hiervoor op: www.connexxion.nl/gratisdaldagkaart.

Daarnaast is er een actie voor een gereduceerde Dal Dagkaart (op vertoon van de ZeelandPas), deze actie is geldig in de periode van 1 mei tot en met 20 augustus. De Dal dagkaart kan dan aangevraagd kan worden met €5,- korting. De dal Dagkaart geldt voor reizen binnen Zeeland en is niet geldig op het Belgische deel van lijn 50, lijn 19 en 42. In de richting naar Rotterdam geldig tot Oude Tonge. Kijk voor meer informatie hierover op; www.connexxion.nl/actiedaldagkaart.

Kenmerken:

Meer zoals deze