Over deze locatie

Nog nooit werd een hotel in deze unieke vorm gebouwd. De vorm van Resort Land & Zee sluit naadloos aan bij al je fantasieën omtrent het thema "Land & Zee". Niet alleen de vorm, maar zeker ook de geweldige ligging, direct bij de duinovergang naar het fabuleuze Noordzeestrand.

Bar/Restaurant Zeeuws Verlangen
Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig! Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden van onze koks. 

Hotelkamers
Het hotel heeft 42 tweepersoonskamers van de volgende typen:

Standaardkamer
Modern ingerichte tweepersoonskamer met 2 boxspringbedden met daarop een tweepersoons topmatras, extra kussens, tafeltje met twee stoelen, koffie- en theefacilieiten, flat tv, föhn, draadloos internet, badkamer met douche of bad (naar keuze) ,wastafel, toilet en een privéterras met natuurlijk uitzicht (geen huisdieren)

Standaardplus kamer
Tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, een zithoek en uitzicht op de tuin, badkamer met douche, kledingkasten met extra kussens, tafel met stoelen, terras met zitstoelen en een tafel.
Faciliteiten: Föhn, koffie- en theefaciliteiten, flat tv, extra kussens, gratis wifi. Extra bed voor een derde persoon is mogelijk. Houdt er rekening mee dat de ruimte dan beperkt wordt! Huisdieren zijn op enkele van deze kamers toegestaan.


Familiekamer
Twee standaardkamers (zie info hierboven) met tussendeuren, twee badkamers met bad en douche (4 slaapplaatsen).

Suite
Romantisch ingerichte suite, extra kussens, draadloos internet, televisie, föhn, koffie- en theefaciliteiten, badkamer met douche en groot bad (>3m2), wastafel en toilet. Een privé buitenterras met een schitterend uitzicht over de kruising van de waterwegen "de Graevelinge" (De Graevelinge is de waterplas, welke gelegen is rondom het resort).

Hotelstudio
Ruime tweepersoonsstudio met twee boxspringbedden met daarop een tweepersoons topmatras en bedlinnen, een tafel met twee stoelen, flatscreen-tv, extra kussens, haardroger, WIFI, een badkamer met een douche, een toilet en handdoeken. De keuken is uitgerust met een koelkast, een fornuis, een koffiepadmachine, een waterkoker en een schoonmaakpakket (geen keukenlinnen). 
Uitzicht op het meer, eigen ingang, houten vloer/parketvloer, kledingkast, terrasmeubelen, gehele unit is op de begane grond, verhoogd terras met tuinmeubelen aan het water.De hotelstudio is geschikt voor maximaal 2 personen en 1 kind.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Vanaf Wed Jan 01 2020
    Alle dagen van het jaar open! (m.u.v. eerste kerstdag)

    Contactgegevens

    Rampweg 28
    4326 LK
    Scharendijke
    info@landenzee.nl
    0111-671785


    Bekijk route