Community website fanvanzeeland.nl

Iedereen kan zijn of haar foto’s van Zeeland uploaden op het platform van fanvanzeeland.nl. Hier zie je Zeeland op zijn mooist. De ondergaande zon op het strand van Vrouwenpolder, de Oosterscheldekering tijdens stormachtig weer of de vuurtoren van Breskens. Het ene plaatje is nog mooier dan het andere. De site kampte in 2018 met teruglopende bezoekersaantallen: 10.152 bezoekers (-46% t.o.v. 2017).

Fotowedstrijd

Ook in 2018 is er een fotowedstrijd georganiseerd via fanvanzeeland.nl. In totaal waren de fans van Zeeland goed voor ruim 900 inzendingen. Eind 2018 mochten lezers van de PZC stemmen op hun favoriete foto. De winnaar was Danny Bastiaanse met zijn foto van Domburg die u bovenaan deze pagina kunt zien. De foto’s die werden ingezonden, hebben we ook actief ingezet op onze social mediakanalen.

Naast traffic naar het platform levert de wedstrijd ook veel publiciteit op in de PZC.

Kies een andere pagina over digitale middelen