Beleving Boulevard Domburg

Het doel van het project Beleving Boulevard Domburg was om de allure van Domburg als badplaats te laten terugkomen in de herinrichting van de boulevard. Hierdoor is de boulevard opgewaardeerd tot een plek waar men kan flaneren, kan verblijven of waar vandaan men het strand bezoekt of de natuur in trekt.

Zeebalkons

Binnen de herinrichting van de boulevard van Domburg zijn zeebalkons gerealiseerd. Deze balkons liggen in de duinen en bieden weids uitzicht over het strand en de zee. Een uitstekende plaats om te genieten van het bijzondere uitzicht, en tot rust te komen. De balkons zijn voorzien van panelen die informatie verstrekken over actuele zaken en de historie van de badplaats.

Cirkelverhaal

Daarnaast is er een cirkelverhaal gerealiseerd voor de Hoge Hil: uitzicht met een verhaal. Ook zijn verouderde anwb-borden vervangen, zodat ze nu weer passen binnen de uitstraling van de nieuwe boulevard. Verder zijn er ook drie schildersezels geplaatst die ook daadwerkelijk gebruikt kunnen worden door schilders die de kust willen vastleggen.

 


Kies een andere pagina over Route- en projectbureau