Koffieconcert Fado meets Bossanova- Rafael Fraga Quartet

19 NOVEMBER

Maandelijks koffieconcert door de Stichting Johan Hendrik van Dale, in januari kunt u genieten van portugese muziek, Fado meets Bossanova-Rafael Fraga Quartet

In deze muzikale ontmoeting combineert Rafael Fraga de lyrische romantiek van de Portugese fado met de rijke harmonieën en ritmes van de Braziliaanse Bossanova.

Fado meets Bossanova neemt de luisteraar mee op een uitdagende ontdekkingsreis naar de nostalgische landschappen rondom Lissabon en die van de Braziliaanse steden en stranden en hun componisten Ivan Lins en Toninho Horta. Fado meets Bossanova voelt fris, levendig en ontroerend, vol van hunkering en verlangen.

Rafael Fraga werd in Lissabon geboren en woont sinds 2008 in Nederland. Hij begon met gitaarspelen toen hij 13 was, en na zijn studie Biologie wijdde hij zich volledig aan het maken en schrijven van muziek. Hij studeerde gitaar en compositie in Portugal en behaalde in 2010 zijn Master Klassieke Compositie aan het Conservatorium van Amsterdam.

Toegang is gratis, in de pauze is een kopje koffie of thee voorzien.

Kenmerken:

Meer zoals deze