Over deze locatie

Zin in een actieve en spannende dag uit? Kom dan nu naar Marina Kamperland voor een spannende wedstrijd lasergamen of probeer je te bevrijden uit een van onze escape rooms! 

Speel een spannende lasergame in onze hal van 600 m2, waar je met maximaal 25 personen de strijd aan kunt gaan. Ga individueel op pad, of verdeel de spelers over 6 teams en probeer elkaar zo snel mogelijk uit te schakelen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie jullie tot de winnaar kunnen kronen. Lasergame Zeeland is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje, maar we hebben ook arrangementen voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes beschikbaar.

Toch meer zin in een spannende escape room? De eerste Escape room die in Kamperland is geopend heeft als onderwerp ontvoering. In een ruim opgezette kamer wordt jij met je team uitgedaagd om binnen 60 minuten erachter te komen wat er met deze handelaar is gebeurd. Durven jullie het aan?

Daarnaast opent de Marina alweer de tweede escape room van Kamperland. Ditmaal met onderwerp ‘’The Abandoned Kitchen’’.

Bekijk onze website voor meer informatie over de verschillende activiteiten. Tot snel! 

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Zie www.marina-kamperland.nl voor de actuele openingstijden.

Contactgegevens

Uithaven 5
4493 PK
Kamperland
info@marina-kamperland.nl
0113-376302


Bekijk route