Museum de Burghse Schoole

Authentiek oud schoolgebouw met klaslokaal ingericht als een klas uit 1920. In het tweede lokaal is een permanente expositie van de Ringwalburgen in Zeeland, m.n. over de ‘Karolingische Ringwalburg’, die achter het museum ligt.

Het museum beschikt over een derde bijzondere ruimte. In dit lokaal vindt jaarlijks een wisseltentoonstelling plaats, al of niet voorafgegaan door een (kleine) expositie van een (lokale) kunstenaar. Welke expositie er op dit moment te zien is, wordt u pas duidelijk als u deze ruimte binnengaat. Laat u verrassen!

In ons kleine, maar uitgebreide winkeltje, kunt u nostalgische spulletjes kopen van Aap, Noot, Mies en Ot en Sien. Maar ook kroontjespennen, merklappen, leitjes en griffels en boeken met de schoolplaten en nog veel meer van vroeger zitten in het assortiment.

Nostalgie voor ouderen; Leuk voor kinderen.

Lees verder vanaf 1,50
Kenmerken: