Nieuwsbrief VVV Walcheren en Noord-Beveland december 2012

In deze nieuwsbrief:

VVV Zeeland TV Campagne
Accommodatiegidsen en wervende brochure
Beurzen
VVV-kaart 2013
Save the date: 12 maart 2013
VVV-evenementenkalender
Winterperiode: voorbereiding op het nieuwe seizoen

VVV Zeeland TV campagne

In de winter starten de meeste mensen met het maken van hun vakantieplannen. Daarom is onze TV-campagne voor Zeeland gestart op 18 december. Tot eind februari wordt de TV-commercial circa 325 keer uitgezonden op de 3 publieke zenders: NL 1, 2 en 3.
Nieuwsgierig? Bekijk de TV commercial hier:

Wilt u de commercial op TV zien, bekijk dan hier het uitzendschema.

Doel van de campagne is om het aantal binnenlandse overnachtingen in Zeeland te vergroten. Met deze campagne is Zeeland zichtbaar op TV en worden we weer ‘top of mind’. U wilt als ondernemer Zeeland ook in de kijker plaatsen? Start dan met het plaatsen van dit filmpje op uw eigen website en/of like het via Facebook.

Meer marketinginformatie over de TV campagne vindt u hier

Accommodatiegidsen en wervende brochure

Deze week verschijnen de nieuwe accommodatiegidsen. Er zijn 3 versies, namelijk: de Hotelgids, de Vakantiewoningengids en de Campinggids. In deze gids vindt de toerist gemakkelijk een accommodatie die voldoet aan zijn eisen.

Ook de nieuwe Walcheren & Noord-Beveland beursbrochure is klaar. Voor de kerstvakantie zullen deze aan de balies van de VVV-kantoren liggen.
Wenst u graag een exemplaar van deze gids? Deze kunt u gratis ophalen bij uw VVV-kantoor.

            

Beurzen

De VVV Walcheren & Noord-Beveland verzorgt ook de promotie van de regio in het buitenland. Daarom zijn we aanwezig op de Vakantiesalon in Antwerpen (24 tot 28 januari 2013) en de Reise & Camping in Essen (27 februari tot 3 maart 2013).

VVV-kaart 2013

Als ondernemer in de regio is toerisme heel belangrijk voor u en daarom werkt u samen met VVV Walcheren & Noord-Beveland. Hiervoor willen wij u graag bedanken. Daarom willen wij u een extra voordeel bieden:  5% korting op alle VVV-producten die te koop zijn in de VVV-winkel. U ontvangt de VVV-kaart samen met uw factuur begin 2013.


Save the date: 12 maart 2013

Noteer deze datum alvast in uw agenda, want dan organiseren we de Toeristische Lounge in Vlissingen. Elk jaar is dit dé ontmoetingsplaats voor iedereen uit de regio die belang heeft bij het toerisme. Een persoonlijke uitnodiging volgt later.

VVV-evenementenkalender

U wilt uw gasten informeren over de evenementen in onze regio? Kijk dan regelmatig op onze evenementenkalender. Zo bent u altijd op de hoogte van de evenementen in de buurt.

Winterperiode: voorbereiding op het nieuwe seizoen

Tijdens de wintermaanden is de VVV volop bezig met het samenstellen van de brochures en opstellen van promotieplannen voor het nieuwe seizoen. Onze website wordt steeds uitgebreider en tegen het voorjaar zal ook de Engelse versie online staan. Heeft u er al aan gedacht om nieuwe foto’s bij uw vermelding op onze website te plaatsen? En vergeet daarbij uw eigen website niet. Gasten boeken nu eenmaal sneller een accommodatie als ze een goed beeld krijgen hoe het eruit ziet. Heeft u andere ideeën, maar weet u niet zo goed hoe hieraan te beginnen? Contacteer vrijblijvend de afdeling Marketing en Communicatie van de VVV Walcheren en Noord-Beveland via tel: 0118-583615 of via email: promotie@vvvwnb.nl. We zetten onze expertise graag in om u verder te helpen.