Nieuwsbrief VVV Walcheren en Noord-Beveland juli 2012

In deze nieuwsbrief:

De nieuwe website van VVV Zeeland
Accommodatiegidsen 2013
Zeeuwse Apps
Nieuw Wandelnetwerk Walcheren en Noord-Beveland officieel geopend
Kustbrochure
Evenementen
Vakantie met zorg
Drukwerk
Vakantieplanning 2013
Fotowedstrijd
Twitter en Facebook

De nieuwe website van VVV Zeeland

De nieuwe website vvvzeeland.nl is online gegaan. De website heeft een nieuw, fris en eigentijds gezicht gekregen. Zowel de kleuren, de lay-out als de inhoud zijn veranderd. De nieuwe site geeft de bezoeker meer inspiratie voor een bezoek aan Zeeland. Meer informatie

Ook de mobiele website www.m.vvvzeeland.nl is vernieuwd, zodat toeristen onderweg gemakkelijk informatie kunnen opvragen. De nieuwe mobiele site werkt volgens de nieuwste standaard HTML en is daardoor op iedere smartphone te gebruiken.

Accommodatiegidsen 2013

Alle logiesverstrekkers van VVV Walcheren en Noord-Beveland hebben post van ons ontvangen over hun deelname in 2013. Er zijn promotiepakketten samengesteld die aansluiten bij uw accommodatie. Alle overige deelnamemogelijkheden aan de VVV ontvangt u in september. Heeft u vragen over de promotiepakketten dan kunt u contact opnemen met de afdeling marketing en communicatie 0118-583615.

Vergeet uw deelname niet te bevestigen middels het antwoordformulier. Formulier kwijt? Neem even contact met ons op!

Zeeuwse Apps

Op zoek naar een mooie fietsroute, het adres van een jachthaven, restaurant, hotel, museum of een plekje in Zeeland dat niet in de standaardgidsen voorkomt? Download dan de apps van en over Zeeland.

* Zeeland fietsroutes:
Zeeland ontdekken op de fiets? Met deze door de VVV ontwikkelde app stellen toeristen zelf een route samen met behulp van het knooppuntensysteem of ze kiezen voor een themaroute.

* Ontdek Zeeland:
Deze app is gevuld met Zeeuwse accommodaties, attracties, evenementen en bezienswaardigheden. Alles overzichtelijk op een kaart, waarbij de toerist informatie te zien krijgt van de omgeving waarin hij /zij zich bevindt.

* Delta gids:
De bekende Deltagids van de VVV heeft een digitaal zusje, de Deltagidsapp. Hierin vindt de toerist de gegevens van alle jachthavens, bootverhuurders, zeil en surfscholen, jachtwerven, (watersport) stranden en duiklocaties in de Delta.

Nieuw Wandelnetwerk Walcheren en Noord-Beveland officieel geopend

Wandelaars kunnen gaan eilandhoppen! De wandelnetwerken op Noord-Beveland en Walcheren zijn officieel geopend. Lees meer...

Kustbrochure

De unieke stranden van Walcheren en Noord-Beveland worden met trots in deze nieuwe brochure in kaart gebracht. Het is een informatieve brochure waarin alle benodigde strandinformatie te vinden is. Per badplaats worden de regels die gelden en voorzieningen die aanwezig zijn aangegeven.

De kustbrochure is gratis voor iedereen. U kunt de kustbrochure afhalen in de VVV-kantoren of bestellen via www.vvvzeeland.nl/wnb-bestelling

Evenementen

Er worden weer vele evenementen georganiseerd in onze regio waarover wij de toeristen graag informeren.
Op www.vvvzeeland.nl/evenementen vindt u alle evenementen op een rij. Uw eigen evenementen kunt u ook toevoegen aan dit overzicht.

Vakantie met zorg

Bij Holiday Comfort & Care, konden toeristen zorg en hulpmiddelen aanvragen voor tijdens hun vakantie.
Sinds 1 mei is dit helaas niet meer mogelijk.
Mochten gasten zorg en hulpmiddelen nodig hebben tijdens hun vakantieverblijf in uw accommodatie dan kunt u uw gasten doorverwijzen naar:

Comfortzorg
Telefoon: 0900-2341234
E-mail:  info@comfortzorg.nl
Website:  www.comfortzorg.nl

Drukwerk

U wilt, net als wij, uw gast graag goed informeren. Als participant kunt u zowel van ons gratis als betaalde drukwerk gebruik maken om uw gast goed van dienst te zijn. Zo kunt u routes, wandelingen en brochures voor uw gasten kunt u bestellen bij de VVV.

Vakantieplanning 2013

Raadpleeg alvast de vakantieplanning voor 2013. Handig voor het bepalen van uw tarieven voor 2013!

Fotowedstrijd

Uw gasten kunnen nog meedoen aan onze fotowedstrijd tot 1 december 2012. Tot nu toe zijn er al ruim 250 inzendingen ontvangen.

Twitter en Facebook

Het is nu mogelijk om uw twitter en facebookaccount toe te voegen aan uw vermelding op onze website.
Als u uw vermelding bijwerkt, gaat u naar het tabblad vermelding. Hier kunt u uw zakelijke facebookpagina of twitteraccount toevoegen. Zo maakt u nog meer gebruik van de twee miljoen unieke bezoekers die de VVV website jaarlijks trekt.

VVV Walcheren en Noord-Beveland

VVV Walcheren en Noord-Beveland brengt het werkgebied zo veel mogelijk onder de aandacht van toeristen.

Dit doen wij o.a. door:
Het uitbrengen van diverse informatieve en promotionele brochures, het up to date houden van de website en het infomeren en weg wijzen van de pers.

Jaarlijks wijzen wij via onze VVV-kantoren de weg aan 140.000 toeristen, informeren over wij hen over evenementen en verwijzen wij ze door naar accommodaties. De website trekt jaarlijks ruim 2.000.000 unieke bezoekers.

Doe mee met de verkiezing Schoonste strand van Nederland

Doe mee met de verkiezing en help één van de Zeeuwse stranden aan de titel schoonste strand van Nederland!
Kijk op www.nederlandschoon.nl voor de Zeeuwse stranden.