Nieuwsbrief VVV Walcheren en Noord-Beveland oktober 2012

Nieuwe look websites VVV Zeeland en Zeeland Vakantie
Rondvaart haven Vlissingen
Accommodatiegidsen 2013
Appt u wat tips voor uw gasten?
Fotowedstrijd

Vul je menu in

Dit jaar hebben we het aanbod van onze diensten en producten in een nieuw jasje gestopt.

In de vorm van een menu kunt u kiezen welke VVV-diensten en producten u wilt inzetten om uw bedrijf te promoten. We hebben reeds veel positieve reacties gekregen, waarvoor dank. Helaas heeft nog niet iedereen gereageerd. Indien u het invulformulier nog niet heeft geretourneerd, vragen we u dit nadrukkelijk alsnog te doen. Wij kunnen geen verdere actie ondernemen zonder uw schriftelijke reactie.  Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Wij hopen uiteraard de samenwerking in 2013 voort te kunnen zetten. Mocht u toch de samenwerking willen beëindigen dan hebben wij de opzegging schriftelijk van u nodig, via brief naar onderstaand adres of e-mail naar promotie@vvvwnb.nl.

VVV Walcheren en Noord-Beveland
Afdeling Marketing & Communicatie
4357 ZG Domburg

Optimaliseer uw eigen vermelding op de VVV website

Wilt u snel gevonden worden door de gasten? Controleer dan regelmatig uw vermelding.
Sinds kort kunt u bij uw eigen vermelding 2 'Top-kenmerken' selecteren - in de Nederlandse en Duitse taal- zodat deze meteen opvallen naast uw foto en plattegrond.

Laat uw onderneming dus sneller opvallen en meld u aan op de VVV-website met uw eigen Login.

Nieuwe look websites VVV Zeeland en Zeeland Vakantie

U hebt het ongetwijfeld al opgemerkt. De websites van de VVV zijn compleet vernieuwd. Het uiterlijk, de indeling en de inhoud zijn aangepast, waardoor de websites er aantrekkelijker uit zien en gebruiksvriendelijker zijn. Dit geldt ook voor de Duitstalige versie, die ook nog eens flink is uitgebreid. De Engelse versie is in ontwikkeling.

Neem vlug een kijkje:

Rondvaart haven Vlissingen

Op donderdag 18 en zaterdag 20 oktober is er een rondvaart in de Vlissingse haven. Dit is de kans voor u of uw gasten om eens langs de gigantische containerschepen te varen. Meer info via www.vvvzeeland.nl/rondvaarthavenvlissingen

De VVV heeft in opdracht van de gemeente Vlissingen en Zeeland Seaports de communicatie en promotie verzorgt.

Accommodatiegidsen 2013

De VVV is volop bezig met de laatste aanpassingen van de accommodatiegids voor het nieuwe seizoen. De accommodaties staan er overzichtelijk in zodat de gast snel vindt wat hij zoekt. Indien u gekozen heeft voor een vermelding in de accommodatiegids ontvangt u binnenkort via e-mail een link met de laatste proefdruk. Zo kunt u zien of uw eventuele wijzigingen correct zijn doorgevoerd. Vervolgens worden de gidsen gedrukt en zijn ze, naar verwachting, net voor de kerstvakantie in de VVV-vestigingen verkrijgbaar.

Appt u wat tips voor uw gasten?

Met de handige Zeeland Apps ontdekt de gast op zijn eigen telefoon of tablet al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Een toelichting:

Ontdek Zeeland app
De Ontdek Zeeland app bevat een overzicht met highlights van Zeeland, een reisgids, foto’s, video’s en toeristische info. Leuk voor de gast om Zeeland mee te verkennen voor hij op vakantie vertrekt, maar net zo goed handig als hij hier al is. Zoekt hij tijdens een strandwandeling een leuk eettentje of een slaapplek omdat hij net beslist om tóch een dagje langer te blijven? Dan komt deze App perfect van pas.

Fietsroute app
Met de handige Fietsroute app is het mogelijk om een fietsroute door Zeeland samen te stellen met behulp van het knooppuntensysteem of een kant en klare fietsroute te kiezen. Op een overzichtelijke kaart wordt getoond waar je je bevindt en wat er in de omgeving te zien is.

Deltagids app
De bekende Deltagids van de VVV heeft een digitaal zusje, de Deltagids app. In deze app zijn de gegevens opgenomen van alle jachthavens, bootverhuurders, zeil- en surfscholen, jachtwerven, (watersport)stranden en duiklocaties in de Delta.

Alle app’s zijn verkrijgbaar in de Appstore. De Androidversies zijn in ontwikkeling.
Wanneer u participant bent van de VVV, wordt uw bedrijf kosteloos doorgeplaatst in de app.

Fotowedstrijd

Uw gasten kunnen nog meedoen aan onze fotowedstrijd tot 1 december 2012. We hebben al heel veel mooie inzendigen ontvangen.
Ook herfst- en winterfoto's kunnen ingezonden worden via www.vvvzeeland.nl/fotowedstrijd