Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017

Maak je vakantiedromen waar
in Zeeland!

 

Beleef Zeeland | Bezoek een event | Blijf slapen

In deze editie:

| ontdek zeeland | zilte zaligheden | Actief buiten | zoek en boek |

maak je vakantiedromen waar in zeeland!
We dromen over zonnige dagen met blauwe luchten, luieren in je strandstoel, fietsen door de groene natuur en actief bezig zijn op het water. Maar als we naar buiten kijken is het koud en kil en ontwaken we weer uit deze heerlijke droom.

Kom dit jaar naar Zeeland en ervaar dat dromen werkelijkheid kunnen worden!

Ontdek Zeeland >>

 
Ontdek zeeland
Zeeland staat bekend om zijn lange kuststroken, stranden en water, maar heeft nog veel meer moois te bieden! Iedereen kan hier zijn hart ophalen.

Laat je verrassen door de boeiende historie en cultuur. Even uitwaaien of genieten van de zon op het strand. Zeilers, surfers, zwemmers, sportvissers en duikers voelen zich hier als een vis in het water. Culinaire genieters smullen van Zeeuwse zaligheden, zoals lamsoor, mosselen, oesters, babbelaars en bolussen. Liefhebbers van natuur, als gevolg van dynamiek tussen zee en land, komen ogen tekort. Ook mooie winkels, sfeervolle markten en gezellige cafés zijn er volop in Zeeland te vinden.

Laat je inspireren >>

 

 
zeeuwse zilte zaligheden
Ken je ze al… de Zeeuwse Zilte Zaligheden? Wie in Zeeland is kan deze zaligheden niet aan zijn neus voorbij laten gaan. Gerechten als de Zeeuwse mossel, de Oosterscheldekreeft, oesters, zeekraal, de Stellendamse garnaal, kokkels, zeekraal en lamsoor zijn typische Zeeuwse Zilte Zaligheden. Schuif eens aan in een van de vele restaurantjes en proef Zeeland!  

Culinair Zeeland >>

 
 

 
zeeland beleef je actief en buiten
Op de rand van land en water vind je extreme sports. Een beetje wind (en het waait hier altijd) is genoeg om je met de elementen te meten. Verder is Zeeland een fantastische fietsprovincie en ook voor wandelaars en ruiters lopen hier prachtige routes. Vaak onverhard, langs de mooiste stukjes Zeeland.

Vlakke wegen en fietspaden voeren je langs de kust, dwars over het platteland en naar natuurgebieden, dorpen en steden. Die afwisseling, de goede wegen, interessante routes, het mooie landschap en de fietsfaciliteiten zorgen ervoor dat Zeeland al jaren bij veel fietsers een favoriete bestemming is.

Jouw route door Zeeland >>

 
zOek en boek
Is je keuze op Zeeland gevallen? Boek dan nu je verblijf bij VVV Zeeland Vakantie. Zeeland heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen, bungalows en appartementen verspreid over de hele provincie. Je vindt de verblijfsmogelijkheden op de website van VVV Zeeland Vakantie. Onze medewerkers helpen je graag aan je unieke Zeeland belevenis!

Naar VVV Zeeland Vakantie >>

 

 
 

 

Dus, redenen genoeg om dit jaar naar Zeeland af te reizen, want uiteindelijk strand je toch in Zeeland!