Over deze locatie

Zonnig, licht, ruim en comfortabel vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen met open haard. Rustig gelegen aan een doodlopende straat. 

Indeling van het huis: heerlijk ruime woonkamer en eethoek, aparte keuken. Via de schuifpui zijn het royale terras op het zuiden en de tuin goed toegankelijk. Aan de ruime gang met garderobe liggen drie slaapkamers (twee voorzien van wastafel) met zes bedden, waarvan twee extra lang. Verder zijn via de gang de badkamer met douche, wastafel en toilet toegankelijk, evenals het extra separate toilet. Het huis is voorzien van vaatwasmachine, wasmachine, magnetron, tv en dvd-speler, verstelbare tuinstoelen en bbq en is rookvrij.

Steeds meer vakantiegangers, badgasten en dagtoeristen weten Oostkapelle te vinden. En dat kan ook niet anders: op deze mooie plek aan de kust komt namelijk alles samen. Alles wat u nodig heeft kunt u in het dorp vinden: denk aan horeca, supermarkten, fietsverhuur, wekelijkse zomermarkten en diverse winkeltjes. Wat Oostkapelle zo mooi maakt, is dat het een directe verbinding heeft met het strand en de omliggende natuur (Oranjezon en De Manteling) waar u fijn kunt fietsen of wandelen. Er worden in Oostkapelle het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd en er zijn bovendien veel mogelijkheden voor dagjes uit: bezoek bijvoorbeeld Kasteel Westhove of Deltapark Neeltje Jans.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00