Over deze locatie

‘De Linderije’ staat voor een luxe verblijf aan de Zeeuwse kust. De ligging is centraal ten opzichte van bos, duinen, zandstrand en het centrum van Oostkapelle. Na een strandwandeling, een bezoek aan cultureel-historisch Middelburg of het pittoreske Veere, is het ’s avonds aangenaam ontspannen bij de houtkachel. Natuurlijk kunt u na een prachtige stranddag ook relaxen op uw privé terras, dat is voorzien van een Teakhouten tuinset.

‘De Linderije’ heeft een knusse woonkamer, keuken, één slaapkamer en een badkamer. De keuken is voorzien van gaskookplaat, koelkast met vriesvakje, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en wasmachine. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (losse matrassen en dekbedden) en een wastafel. En de badkamer is voorzien van een douche en toilet. Er is WIFI aanwezig en een aparte stalling voor de fietsen. Dit juweeltje is geschikt voor 2 personen.

​Oostkapelle is een gezellige badplaats met verschillende restaurants, strandpaviljoens en winkels. Er zijn hier volop mogelijkheden om te wandelen in de natuurgebieden de Manteling en Oranjezon. Op de fiets bent u zo in Domburg of Vrouwenpolder. Zit het weer niet mee, dan vormen Middelburg en Goes een prettige dagbesteding. Ook de Vlaamse steden Brugge en Gent zijn goed bereikbaar.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00