Over deze locatie

Compleet ingericht appartement voor 5 personen op de 1e en 2e etage van een kleinschalig appartementencomplex. Ideale ligging op loopafstand van bos, zee en strand in de familiebadplaats Oostkapelle. Het mooie zandstrand van Oostkapelle is verschillende keren uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland.

Op de 1e verdieping heeft het appartement een woonkamer met nette open keuken, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een apart toilet. De keuken is voorzien van: vaatwasser, inductiekookplaat, combi magnetron, senseo en koelkast.

Op de 2e verdieping is een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (elektrisch verstelbaar), een wastafelmeubel en een televisie. Verder is hier de badkamer met douchecabine, handdoekradiator en wastafelmeubel. Er is een vide met een eenpersoonsbed en hier staat ook de wasmachine.

Verder zijn aanwezig: een balkon, kinderbed, -stoel,- box, -hekje, bolderwagen, WIFI, eigen parkeerplaats en balkon. Om het appartementencomplex ligt een gezamenlijke tuin, waar u gebruik van kunt maken. Een huisdier is welkom.

Steeds meer vakantiegangers, badgasten en dagtoeristen weten Oostkapelle te vinden. En dat kan ook niet anders: op deze mooie plek aan de kust komt namelijk alles samen. Alles wat u nodig heeft kunt u in het dorp vinden: denk aan horeca, supermarkten, fietsverhuur, wekelijkse zomermarkten en diverse winkeltjes. Wat Oostkapelle zo mooi maakt, is dat het een directe verbinding heeft met het strand en de omliggende natuur (Oranjezon en De Manteling) waar u fijn kunt fietsen of wandelen. Er worden in Oostkapelle het hele jaar door diverse evenementen georganiseerd en er zijn bovendien veel mogelijkheden voor dagjes uit: bezoek bijvoorbeeld Kasteel Westhove of Deltapark Neeltje Jans.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00