Over deze locatie

Regen of zonneschijn, bij Omnium geniet je altijd van een dag vol beleving en avontuur. In de Tropische plantenwereld ontdek je de wonderbaarlijke wereld van zo’n 300 verschillende bomen en planten. Je ervaart hoe we planten – zonder het te beseffen – gebruiken in ons dagelijks leven. In de meivakantie kun je een speurtocht maken langs deze planten en op de skywalk genieten van een fantastisch uitzicht. Ook zijn er op vaste tijden gidsen aanwezig die je graag uitleg geven. De Tropische plantenwereld is elke dag open van 10.00 tot 17.30 uur. Het Tropisch bos staat los van het zwembad, dus koop een combinatieticket en je bent voordelig een dagje uit!

Maar Omnium is meer dan alleen tropisch plezier. Het complex biedt onderdak aan vier sporthallen, vier squashbanen, professionele danszalen, judozaal, eetcafé, sportschool met fitness en groepslessen (spinning, indoor cycling, gladiator work-out), praktijk voor fysiotherapie, kinderdagverblijf, beautysalon en camping.

Recreatiegebied Hollandsche Hoeve & centrum van Goes
De omgeving van Sportpunt Zeeland biedt nog meer: kinderboerderij, speeltuin, ambachtencentrum, midgetgolfbaan, indoor speeltuin en waterspeeltuin. De gezellige historische binnenstad van Goes ligt op loopafstand.

Bij Omnium vind je alles voor een dagje uit onder één dak: zwemmen, sporten en op ontdekking gaan in een echt Tropisch bos. 

Een vakantiedag lang tropisch plezier!
Zin in een dag vol beleving en avontuur in de vakantie? Kom naar Omnium in Goes. Voor het hele gezin is er bij Omnium van alles te doen. Neem je zwemspullen mee, duik in het zwembad en laat je meevoeren door de lazy river. Uiteraard kun je ook terecht in de andere zwembassins en de Aquaglide in het wedstrijdbad. Ga daarna naar het Tropisch bos, geniet op de Skywalk van een fantastisch uitzicht en maak een speurtocht langs de meest bijzondere bomen en planten.

Subtropisch zwemplezier
De topattracties in het zwembad van Omnium zijn de nieuwe lazy river en de twee super glijbanen. De lazy river ligt onder het Tropisch bos en je hebt diverse doorkijkjes naar de tropische omgeving boven je. Laat je meevoeren en geniet van het uitzicht. Maak onderweg een stop in de bruisbank en laat je verrassen door een tropische bui. Uiteraard kun je ook terecht in de andere zwembassins.

Tropisch bos
In het Tropisch bos ervaar je de tropen alsof je er bent. Hoor het vrolijke gekwetter van tropische vogels, vang bananen en ontdek de bijzondere verhalen van ruim 350 tropische bomen en planten die we dagelijks gebruiken. Voor kids is er een speurtocht en de skywalk geniet iedereen van een fantastisch uitzicht. In de weekenden en vakanties zijn er boswachters aanwezig die je graag uitleg geven en worden er extra activiteiten georganiseerd. Het Tropisch bos is elke dag open van 10.00 tot 17.30 uur.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Check de website voor de actuele openingstijden.

Contactgegevens

Zwembadweg 3
4458 AB
Goes
info@omnium.nl
0113-233388


Bekijk route