Grensoverschrijdend fietsarrangement

Prachtige kreken en natuurgebieden doorkruisen het Oost-Zeeuws-Vlaamse polderlandschap. De machtige Westerschelde is altijd dichtbij. Te midden van al dit natuurschoon liggen pittoreske stadjes en dorpjes, ieder met hun eigen charme en boeiend verleden. En vergeet het prachtige Vlaamse achterland niet! Cultuursteden zoals Brugge, Gent en Antwerpen liggen op een steenworp afstand.

Het Land van Hulst, een streek die Zeeuws is, maar waar vanuit het zuiden een Vlaamse wind waait. De invloed zorgt voor gemoedelijkheid en een Bourgondische sfeer. Tijden het driedaags grensoverschrijdend fietsarrangement geniet je van vele (Zeeuws-) Vlaamse verrassingen. Je belevenissen zijn grenzeloos!

Driedaags grensoverschrijdend fietsarrangement:

Dag 1

  • Aankomst
  • Fietstocht ‘Land van Hulst’ (ca. 15 km)*
  • Overnachting

Dag 2

  • Ontbijt
  • Fietstocht ‘Langs de Schelde’ (ongeveer 50 km)*. Deze tocht brengt je o.a. langs natuurgebied Groot Eiland, Fruitkwekerij Vereecken, de Westerschelde, de oude veerhaven van Perkpolder, het getijdenhaventje van Paal, een Watersnoodmonument en het Verdronken Land vanSaeftinghe.
  • Overnachting

Dag 3

  • Ontbijt
  • Fietstocht ‘Op strooptocht met Reynaert’ (ongeveer 50 km)*. Deze tocht brengt je o.a. langs de Clingse bossen, het Stropersbos, de kunstsite Verbeke Foundation, diverse musea zoals het Huis van de Evolutie, het krekengebied van Saleghem.
  • De afstanden van de fietstochten wijken per accommodatieadres iets af. Bij de reservering ontvang je de routebeschrijving.

Prijzen
Hotelarrangement : € 96,25 p.p.*
B&B-arrangement : € 76,25 p.p.*

*De prijzen zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer (met eigen sanitair). De toeristenbelasting bedraagt € 0,75 p.p.p.n. en betaalt u ter plaatse.      Eenpersoonsprijzen op aanvraag.

Het hotelarrangement is inclusief:
- Welkomstdrankje
- 2x overnachting
- 2x ontbijt
- 2x lunchpakket*
- 1x driegangen diner
- Informatiepakket met Fietsknooppuntenkaart Zuid, routebeschrijving van de drie fietstochten, regiobrochure Zeeuws-Vlaanderen en tips voor leuke stops      
  onderweg.
- Administratie- en reserveringskosten


Deelnemende hotels zijn:
***HR De Korenbeurs
***Hotel Hulst
HCR de Zandberg

Het B&B arrangement is inclusief**:
- Welkomstdrankje
- 2x overnachting
- 2x ontbijt
- Informatiepakket met Fietsknooppuntenkaart Zuid, routebeschrijving van de drie fietstochten, regiobrochure Zeeuws-Vlaanderen en tips voor leuke stops
  onderweg.
- Adminstratie- en reserveringskosten


Deelnemende B&B's zijn:
B&B de Kreek
B&B De Lieve Hemel
B&B In den Boomgaert
B&B de Krabbenhoek

* Bij verblijf in De Korenbeurs is een lunchpakket mogelijk tegen een vergoeding van € 7,50 p.p.p.d. 
** Lunchpakket op aanvraag

Aankomst is dagelijks mogelijk van april t/m september. Fietshuur op aanvraag.

Informatie en boekingen:
VVV Hulst
T: 0114-315221
E: hulst@vvvzeeland.nl