Bed en Breakfasts in Zeeland

Zeeland is weer open. Je bent welkom om te genieten van al het moois in Zeeland. Reserveer vooraf je accommodatie, restaurant, strandcabine of museumbezoek. Blijf verstandig, vermijd drukte en geef elkaar de ruimte.

Een hartelijke ontvangst. Een unieke beleving van Zeeland. En persoonlijke tips over de omgeving. Overnachten bij een Zeeuwse Bed & Breakfast betekent, kiezen voor rust. En persoonlijk contact. In de ontvangst en het interieur zie je de persoonlijkheid en passie van de eigenaar terug. Dat maakt iedere B&B anders. En dat maakt overnachten in een B&B zo bijzonder. Van een monumentale suite tot een dijkhuis. En van een wellness-B&B tot een Zeeuwse boerderij of grachtenpand. Je vindt het hier allemaal.

Ruime keuze

Laat je vertroetelen in een Zeeuwse B&B. En omdat er zoveel leuke Bed & Breakfasts zijn, vind je er zeker een die bij jou past. Romantisch met z’n tweeën. Gezellig met hele gezin. Of misschien wil je Zeeland beleven met een grote groep vrienden. Alles kan! Middenin de stad, bij het strand, op het platteland of in de Zeeuwse natuur.

Natuur

Veel Zeeuwse B&B’s zijn de ideale uitvalsbasis voor natuur- en rustliefhebbers. Of voor actieve wandelaars en fietsers. Maak vooral gebruik van de meer dan duizend kilometer bewegwijzerde routes. Zo ontdek je de hoogtepunten van Zeeland. Wil je gaan wandelen of fietsen? Dan liggen in jouw B&B vaak de routes al klaar. Kies een route mee de wind mee of mee de wind tehen.

Karakteristieke verblijven

Zeeland biedt je veel kleinschalige, karakteristieke verblijven. Door het geringe aantal kamers, kun je rekenen op een uitstekende service. Bovendien, veel Bed & Breakfasts hebben een zee aan ruimte. Een royale tuin of een gezellige zitkamer. Ideaal om tot rust te komen na een actieve dag. Sommige B&B’s bieden bijzondere activiteiten aan. Zoals een theeschenkerij, creatieve workshops of de mogelijkheid om scooters te huren. Vergeet zeker niet je gastheer of gastvrouw naar tips te vragen. Wie kent beter de weg naar de beste mosselrestaurants, de mooiste stranden of de beste plaats voor een Zeeuwse picknick?

Oostkapelle

Stayokay Hostel Domburg