Bijzondere overnachtingen

Slaapstrandhuisje

De wind, de golven, het zand en jij. Verder niets. In Vrouwenpolder, Domburg, Vlissingen en Groede  kun je hele dagen op het strand doorbrengen bij je slaapstrandhuisje. Begin je dag actief met een flinke zwempartij of wordt rustig wakker op je terras. Een lange stranddag strekt zich voor je uit en niks hoeft. Heerlijk rustig, volop speelruimte voor de kinderen en niks aan je hoofd behalve de zeewind die al je zorgen wegblaast.

Overzicht slaapstrandhuisjes

Slapen op een platbodem

De grootste lol beleef je natuurlijk overdag tijdens het zeilen, maar hoe bijzonder is het niet om met zijn allen ook te blijven slapen op een platbodem. Je kunt met je vrienden net zo makkelijk een weekendje platbodem boeken (inclusief schipper) als een weekendje bungalow.

Overzicht bootverhuurbedrijven

Aanmeren bij eilandjes

Natuurlijk kun je met je jacht aanleggen in een van de vele mooie Zeeuwse havens, maar je kunt ook aanmeren bij de openbare ligplaatsen van de eilandjes, bijv. in de Grevelingen of het Veerse Meer. Je hebt er geen faciliteiten zoals in een jachthaven, maar daar tegenover staat dat je ’s nachts hier alleen het kabbelen van het water hoort en verder helemaal niets. Informeer van te voren bij de VVV of een jachthaven of er kosten zijn om te mogen overnachten.

Overzicht VVV's