HomeHome
Visit
Overnachten
Chalets en stacaravans
chalet huren zeeland

Chalets & stacaravans

In een chalet of stacaravan geniet je optimaal van Zeeland. En het gezellige campingleven. Maar wel met comfort en luxe. Ideaal voor een fijne gezinsvakantie. En heerlijk met z’n tweeën. Zeeuwse campings bieden volop keuze. Daarnaast vind je op tal van andere plaatsen chalets. Geweldige plekken voor liefhebbers van het Zeeuwse buitenleven. 

Luxe kamperen

Met een stacaravan of chalet in Zeeland combineer je het beste van twee vakanties: de luxe van een vakantiewoning en de charme van kamperen. Ideaal. Lekker de hele dag buiten zijn. Met de gezelligheid van de camping. Geen gedoe met tenten en tentstokken. Geen caravan achter je auto. Je vakantie begint zodra je aankomt. Kinderen slapen heerlijk in een goed bed. En je eigen sanitair voelt als een luxe.

Campings

Zeeland is een geweldige provincie om eropuit te trekken. Maar wie bij zijn chalet of stacaravan blijft, geniet evenzeer. Op de camping heb je snel contact. Boodschappen haal je in de kampwinkel. Of bij de boerderijwinkel, even verderop. Kies voor vers brood, Zeeuwse kaas en lokale fruitsappen. Daarna naar de speeltuin. Of lekker zwemmen in het zwembad. Plezier voor jong en oud!

Vakantie aan de Zeeuwse kust

Zeeland heeft volop chalets en stacaravans te huur aan de kust. En ook langs de Oosterschelde en de Westerschelde vind je veel mogelijkheden. Net als bij het Veerse Meer en de Grevelingen. Sommige parken zijn groot, ze bieden veel faciliteiten én animatie. Andere parken zijn juist weer klein en intiem. Ideaal voor rustzoekers. Voor ieder wat wils. 

Genieten op het strand

Gezellig een dag naar het strand? Onze tip: huur een bolderkar! Zo neem je de kinderen en de strandspullen mee, maar dan zonder gedoe. Het strand is altijd dichtbij dus ver lopen is niet nodig. Voor kinderen én ouders is het volop genieten. Lekker in de zomer pootje baden of zwemmen. Urenlang krabben zoeken. Of zandkastelen bouwen. Zijn de kids al wat ouder? Laat ze dan eens kennismaken met de watersport. Er zijn vele scholen die surf- en duiklessen aanbieden. 

Ideaal voor ieder seizoen

Zeeland is in alle seizoenen leuk. Denk aan een winter- of herfstwandeling op het strand of in de duinen. Rode konen, koude handen en een natte neus. Of struinen door de Zeeuwse bossen en wilde dieren spotten. Genoeg natuur gezien? Bezoek dan één van de Zeeuwse steden en ontdek leuke bezienswaardigheden, winkels en musea. 's Middags lekker thuiskomen in een behaaglijk chalet. Spelletjes doen.

Opwarmen bij ‘t kacheltje. Met warme chocolademelk of glühwein. Een stacaravan of chalet is ook een perfect onderkomen in het voor- en naseizoen.  

Kun jij niet wachten om Zeeland zelf te ervaren?

Boek je verblijf

Een verblijf in Zeeland boeken kan bij talloze aanbieders. Wist je dat er in Zeeland lokale initiatieven zijn waar jij jouw verblijf in Zeeland kan boeken? Wij zetten onze tips voor jou op een rijtje.
Snel verder lezen
chalet huren zeeland