Groepsaccommodaties

Plan je ideale dagje uit

Burgh-Haamstede

Huis Zonneduin (16 pers.)

• burgh-haamstede
Groede

Herenhuis Groede

• groede
Burgh-Haamstede

Groepsaccommodatie In de Boogerd (10 - 48 pers.)

• burgh-haamstede
Domburg

Familiehuis De Verrekijker

• domburg
Oostkapelle

Vakantieoord "Weltevreden" Koetshuis

• oostkapelle
Domburg

Achter de Zeeschelp

• domburg
Toon meer

Met een groep op vakantie in Zeeland

Samen genieten in een groot vakantiehuis in Zeeland. Het is zo leuk om met een groep op vakantie te gaan. Met familie of vrienden. Samen optrekken. Met z’n allen koken. Favoriete periodes zijn Pasen, Pinksteren, herfst, kerstmis en oud en nieuw. Maar Zeeland bekoort in elk seizoen.

Ruimte

Zeeland biedt je een zee aan ruimte. Voor grote en kleine gezelschappen. Bijzondere groepsaccommodaties en luxe groepsverblijven. Sfeervolle B&B’s of strandhotels. Of kies voor een Zeeuwse vakantieboerderij waar je allemaal bent. Zeeland is heerlijk. Voor een weekend weg, een midweek ontspanning of een hele week plezier. Bij VVV Zeeland Groepsarrangementen weten ze precies wat voor jullie een geschikt groepsuitje of arrangement is. En ze kunnen het ook meteen voor je regelen, wel zo makkelijk.

Water

In Zeeland is het water altijd dichtbij. Geniet van de zilte zeelucht. Speel met de branding. En wandel langs de kilometerslange kustlijn. De zee lacht je toe. En de wind speelt met je haren. Ontdek wat je met een groep kunt beleven. Doe een strandsport op het strand in Cadzand. Verover het Klimbos Westerschouwen. Of stop bij het Veerse Meer. Daar kun je met een kano of SUP het water op. En wat dacht je van pijler beklimmen op de Oosterscheldekering? Dat is 30 meter boven water. Zoveel te doen. Zoveel te beleven!

Ruimte

Geniet van rust, ruimte en het betere buitenleven. In Zeeland is volop ruimte om te wandelen. Te fietsen. En veel plezier te maken. Slenter over de kronkelige paden door de duinen. Bijvoorbeeld in de Manteling bij Domburg. Doe een modderlaarzentocht door Het Verdronken Land van Saeftinghe. Of spot herten en reeën op Schouwen-Duiveland. Dat lukt je zonder al teveel moeite. In de vroege ochtend. Of bij het vallen van de avond.

Steden

Ook Zeeuwse steden bieden volop vertier. Proef samen Zeeuwse bieren bij één van de stadsbrouwerijen. Ga met de groep met een gids op pad in één van de Zeeuwse steden. Daag jezelf en je vrienden uit met een escape room. Of geniet op één van de vele terrassen. Zomer en winter. Weer of geen weer. Aan iedere kant van het water valt iets te beleven.

Groepsreizen

Zeeland is een prima bestemming voor groepsreizen met scholen, verenigingen en scouting. In diverse groepsaccommodaties kun je met een groep kinderen of volwassenen terecht. Spelen in duinen. Een speurtocht door het bos. Of met boswachter mee op ‘wilde dieren’ jacht. En natuurlijk stokbrood bakken op het houtvuur. Deze groepsreizen zijn een belevenis nu. En een geweldige herinnering voor later. Vraag maar eens rond. Wie Zeeland bezoekt, grossiert in mooie verhalen.