Last minutes

Geniet van het moois dat Zeeland te bieden heeft. Houd bij een bezoek of verblijf rekening met de actueel geldende veiligheidsregels.

Zeeland is de perfecte bestemming voor iedereen die last minute behoefte heeft aan zon, zee of strand. Of aan een stoere najaarsstorm. En witte schuimkoppen op de golven. Hier kom je op adem. En tot jezelf. In ieder seizoen. Gelukkig hoef je daarbij geen concessies te doen aan kwaliteit. 100% vakantieplezier en alles wat je wenst qua luxe en gemak.

Last minute

Een last minute is meestal een spontaan plan. Gewoon omdat je zin hebt in zee of land. Of juist allebei. Dichtbij, en toch helemaal weg. Zeeland is geen moment hetzelfde. Het is een land van contrasten. Eb en vloed, zoet en zilt, bos en duin. En steeds nieuwe overkanten om te ontdekken.

Voordeel

Het voordeel van last minutes is dat de prijzen lager zijn dan de standaardprijs. Wie flexibel is in vertrekdatum, profiteert optimaal van de diversiteit in Zeeland. Neem de tijd. Ontdek telkens een andere kant van Zeeland.

Cultuur

Zeeland is niet alleen een goed adres voor een last minute zon-, zee- of strandvakantie. Ook cultuurliefhebbers zijn in Zeeland helemaal in hun element. Als je wandelt door historische steden als Zierikzee, Middelburg, Tholen, Sluis en Veere komt de geschiedenis tot leven. De monumenten voeren je mee naar de welvarende tijd van de VOC. Natuurliefhebbers genieten volop. Ontdek de bloemendijken van Zuid-Beveland. Of Boswachterij Westenschouwen, het grootste bos van Zeeland. Boek een kajaktocht op het Veerse Meer of ga snorkelen in de Grevelingen.

Uitwaaien

Voor een last minute naar Zeeland is altijd een goede reden. Even tot rust komen en lekker uitwaaien aan zee bijvoorbeeld. Weer of geen weer. Vroeg of laat. Het strand bekoort 365 dagen per jaar. Lusteloos of moe? Neem wat vakantiedagen op en boek last minute in een Zeeuws hotel! En dan natuurlijk wel één met spa, sauna en zwembad.

Lees verder
Oostkapelle

OK732 - Oosterpark 62

  • bungalow
  • overnachten
  • oostkapelle
BOEK NU LAST MINUTE
vanaf 325,00
Oostkapelle

Oostkapelle Holidays

  • vakantiewoning
  • overnachten
  • oostkapelle
LAST MINUTE
vanaf 255,00
  • 1

Laat je inspireren