Vakantie met zorg

Zeeland is een perfecte vakantiebestemming ook als je een beperking hebt. Er zijn in Zeeland een groot aantal accommodaties met een grote mate van toegankelijkheid en positieve benadering ten aanzien van mensen met een beperking.

Hotels en vakantiehuisjes

In Zeeland vind je meer dan tweehonderd hotels en vakantiehuizen waarvan een deel direct online te boeken is. Maar er zijn ook campings, pensions, bed and breakfasts en zelfs slaapstrandhuisjes (met extra groot terras). Op het overzicht van accommodaties die gekenmerkt zijn met het zorgsymbool,  vind je per accommodatie informatie over toegankelijkheid. Deze informatie kan bestaan uit: wel of geen drempel aanwezig, breedte van de deuropening, strips voor slechtzienden etc. Op deze manier kun je altijd controleren of de door jou gekozen accommodatie voldoet aan je wensen en behoeften.

Bekijk het overzicht van accommodaties met zorgsymbool

Kwaliteitseisen 

Uiteraard streven we naar zoveel mogelijk optimaal toegankelijke locaties in Zeeland. Uit ervaring blijkt dat bij te strenge toegankelijkheidseisen veel locaties afvallen. Niet alle locaties zijn ITS goedgekeurd. Waar dit het geval is staat dit vermeld. Het kan zijn dat een accommodatie vermeld op deze website niet voldoet aan je persoonlijke eisen, maar wel voor tal van andere mensen met een beperking. Alle locaties beschikken over een grote mate van toegankelijkheid.