Overnachten op het strand

Vakantiehuis aan zee

Je hebt er vast al eens van gedroomd: vakantie in een huisje op een stil strand, waar het eerste wat je ‘s ochtends ziet de zee is. En waar je ‘s avonds kunt genieten van een zonsondergang terwijl het strand langzaam oranjerood kleurt. Ze bestaan, zulke vakantiehuisjes. Overnachten in een vakantiehuis aan zee in Zeeland is een unieke belevenis. 

In een vakantiehuis aan zee word je wakker met het geluid van de golven. Verder stilte en ruimte om je heen. Geen vaste etenstijden en ‘s ochtends net zo lang uitslapen als je wilt. Een vakantiehuis aan zee biedt veel voordelen.

Wandelen op strandpalen Oostkapelle

Strandactiviteiten

Strandwandelingen maken, vliegeren, zandkastelen bouwen, zwemmen, surfen, duiken, zeilen of een strandrit te paard. Wie in een vakantiehuis aan zee overnacht, heeft de keuze uit eindeloze mogelijkheden. Stap de deur uit en stort je in het avontuur.

eten aan het strand

Strandpaviljoen

Nieuwe energie opdoen na één van de vele activiteiten op het strand of het water? Geniet van een middagdutje in je vakantiewoning aan zee. Of wandel op je blote voeten naar één van de vele strandpaviljoens voor een bord vol streekproducten en een goed glas Zeeuws bier. Het restaurant aanbod van de provincie is zo divers als Zeeland zelf. Je kiest hier uit één van de gezellige familierestaurants tot exclusieve sterrenrestaurants. Zeeuwse producten spelen vaak een hoofdrol op de menukaart.