HomeHome
Visit
Overnachten
Vakantiehuizen
Vakantiehuis in Zeeland, vakantiehuizen Zeeland, verblijven in Zeeland,  vakantiehuisje zeeland

Vakantiehuizen in Zeeland

Geniet van een luxe appartement met uitzicht over de Oosterschelde. Een heerlijk vakantiehuis in de Zeeuwse duinen. Of een waterlodge in de sfeervolle jachthaven het Goese Sas. Huur particulier of op een vakantiepark. Groot of klein. Voor elk budget kun je samen komen genieten in Zeeland!

Aanbod

Het aanbod aan vakantiehuizen is groot in Zeeland. Of je nu liever huurt van een particulier of op een vakantiepark. Voorzien van faciliteiten zoals een restaurant, zwembad en bowlingbaan of juist afgelegen en privé. In de natuur of juist dichtbij een stad. Met één of vier slaapkamers. Met welk gezelschap je ook komt, er is altijd een vakantiehuis wat bij jullie past. 

De vrijheid van een vakantiehuis

Verblijven in een vakantiehuis in Zeeland betekent optimale vrijheid. Geen vaste tijden voor het ontbijt. Geen andere gasten, behalve je familie of vrienden. Hier kun je jezelf zijn. Gezellig, met z’n allen. Overdag naar het strand. Schelpen zoeken of vliegeren. Weer of geen weer. Tot ‘s avonds laat barbecueën of borrelen. Of lekker samen mossels eten. Veel vakantiehuizen liggen in het buitengebied. Je bent er dan echt even helemaal uit. Hier, aan de Zeeuwse kust, komen jullie tot rust. 

Verhuur organisaties

Sinds 1 januari 2021 heeft de organisatie Heerlijkehuisjes.nl de verhuur van vakantiewoningen overgenomen van VVV Zeeland, maar er zijn natuurlijk ook talloze andere aanbieders. Bekijk gerust onderstaande suggesties.

De perfecte uitvalsbasis

In een vakantiehuis in Zeeland voel je je direct thuis. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. In de zomer. Natuurlijk! Lekker naar het strand. Maar ook in de lente, het najaar en de winter is hier van alles te beleven. Vanuit je vakantiehuis op pad. Te voet, met de fiets of met de auto. Struin de stranden van het Zwin af. Op zoek naar oude haaientanden.

Ga mee met een stevige modderlaarzenwandeling door het Verdronken Land van Saeftinghe. Of dwaal uren door een prachtig natuurgebied. Damherten spotten in Oranjezon bijvoorbeeld. Of naar natuurgebied Slot Haamstede. Dit natuurgebied dankt zijn naam aan het nabijgelegen dorp en het 13-eeuwse kasteel. Soms vang je een glimp op van een ree of damhert.

Is het koud en regenachtig en ben je op zoek naar leuke binnen activiteiten? Lees hier onze tips

Kun jij niet wachten om Zeeland zelf te ervaren?

Boek je verblijf

Een verblijf in Zeeland boeken kan bij talloze aanbieders. Wist je dat er in Zeeland lokale initiatieven zijn waar jij jouw verblijf in Zeeland kan boeken? Wij zetten onze tips voor jou op een rijtje.
Snel verder lezen
vakantiehuizen zeeland