Over deze locatie

Restaurant de Frietstal is sinds 1972 uitgegroeid van een frituur naar een café - restaurant met een uitgebreid aanbod van dranken en gerechten. Tijdens deze jaren heeft de familie Jansen een grote vaste klantenkring opgebouwd, waardoor de originele naam nog steeds aan de voorgevel prijkt. Sindsdien is het restaurant in de regio en ver over de grens bekend om zijn paling in het groen, Zeeuwse mosselen en de verschillende vis-, vlees en grill specialiteiten zoals : de chateaubriand, visschotel van het huis, scampi's, in echte boter gebakken grote zeetong, ribben en mixed-grill.

De chefs zorgen voor verse, topkwaliteit producten volgens de nieuwste Europese eisen van hygiëne en HACCP normen. Gedurende het gehele jaar bereiden zij verschillende suggestiemenu's verbonden aan de seizoen- en streekproducten zoals Hollandse asperges, Zeeuwse mosselen, wildspecialiteiten, enzovoorts. Al ruim 40 jaar hét adres voor gezellig Bourgondisch tafelen.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Buiten seizoen maandag en dinsdag gesloten

Contactgegevens

Nieuwstraat 2022
4524 EE
Sluis
info@defrietstal.nl
0117-461641


Bekijk route