Over deze locatie

Restaurant De Gouden Bock vind je aan één van de mooiste pleinen van monumentenstad Middelburg. Alleen al het pand, grotendeels 17e eeuws, is een bezoekje waard. De keuken is dat nog meer: eerlijk, kraakvers, heel veel streekproducten en zowat alles wordt in eigen huis gemaakt. De focus ligt op spartelverse vis, schaal- en schelpdieren en, in het seizoen, wild. Een bezoek aan Middelburg is eigenlijk niet compleet zonder een lunch of diner bij de Bock.

Lunch
Tijdens de lunch (van 12-15 uur) kun je bij De Gouden Bock terecht voor stevige soepen, krakend verse salades, huisgemaakte verse pasta, dikke boerenboterhammen met huisgemaakt beleg of een uitgebreid 2-gangenmenu.


Diner
De dinerkaart staat vol heerlijke dagverse kleine gerechtjes uit het seizoen, uit de streek en allemaal huisgemaakt. De gerechten zijn kleine gerechtjes; portie tussengerecht en kosten allemaal 12 euro per stuk. Zo kunt u zelf een compleet (meer) gangen menu samen. Het advies is om 2 à 3 gerechtjes per persoon te bestellen, maar meer of minder mag natuurlijk ook!


Slapen Boven de Gouden Bock is Bed&Bubbels, een stadsappartement waar geen ontbijt wordt geserveerd, maar wel een glaasje bubbels! Prijs vanaf 100 euro. Boekingen via booking.com

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Zondag en maandag gesloten. Lunch: 12:00 - 15:00Diner: 18:00 - 21:00

Contactgegevens

Damplein 17
4331 GC
Middelburg
info@degoudenbock.nl
0118-617484


Bekijk route