Over deze locatie

Ons Appartement heeft 2 slaapkamers en biedt de mogelijkheid om te overnachten met 4 personen.  Het Appartement heeft een eigen terras aan de voorzijde. Bij binnenkomst is er een halletje met een gescheiden douche en toilet.

Daarna komt u in de woonkamer, met een open keuken en aansluitend de slaapkamers.

Het Appartement is voorzien van centrale verwarming en er is TV en WIFI aanwezig ! Een accommodatie die voorzien is van alle gemakken om uw vakantie en/of weekend tot een succes te maken. In deze leuke, knusse accommodatie zijn alle facetten hiervoor aanwezig.

We liggen op slechts 1 km van het Zeeuwse strand, waarna u na een korte doorsteek door de duinen, aan de stranden staat met de meeste zonuren in Nederland. Ook ieder jaar worden de Zeeuwse stranden genomineerd als de meest schoonste stranden. Aan iedere strandovergang zit een paviljoen, waar u na een wandeling of zondag heerlijk kunt onbtspannen en genieten van een hapje of drankje. Met ons bedrijf zitten we heel centraal op het eiland Walcheren, midden tussen Zoutelande, Vlissingen en Middelburg. Ride by the Sea ligt tusssen Koudekerke en Dsihoek, aan de wandel, fiets en ruiterpaden van en naar het strand.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Wisseldagen op maandag en vrijdag. Weekend vrijdagmiddag 15.00 uur  t/m. maandagochtend 10.00 uur Aankomst vanaf 15.00 uur Vertrek 10.00 uur

Contactgegevens

Wielemakersbaan 6
4371 PM
Koudekerke
info@ridebythesea.nl
+31-118-553544


Bekijk route