Over deze locatie

Met het motorschip de Zwerver 3 kan je mee op een rondvaart of een vistrip, vanuit  Bergse Diepsluis, Tholen. Er kunnen max. 44 personen mee aan boord. Ideaal dus voor een groepsuitje. Je kunt o.a. kiezen uit:

Rondvaart door Nationaal Park de Oosterschelde met bezoek aan Goes. Je vaart door de sluis Goese Sas langs Wilhelminadorp naar Goes. Daar heb je de gelegenheid om 2 uur aan wal te gaan. Breng een bezoek brengen aan de weekmarkt of wandel langs de gezellige jachthaven. Voor kinderen is het ambachtscentrum met grote speeltuin op loopafstand.

Ontdekkingstocht naar de zeehondjes, Je vaart dor het Nationaal Park de Oosterschelde op zoek naar zeehondjes. Aan boord kunnen de kinderen diverse opdrachten aan boord doen.

Rondvaart met fietstocht. Je vaart door het Nationaal Park de Oosterschelde naar Gorishoek waar de fietsen klaar staan. Je maakt een mooie fietstocht langs de Oosterschelde en polderlandschap naar het stadje Tholen. Daarna vaar je terug over het Zoommeer via de Bergse Diepsluis. Dit is inclusief huur fiets en kopje soep.

Voor de actuele agenda en voor vistrips, kijk op www.zwerver3.nl. Vergeet niet vooraf te reserveren.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Check de agenda met rondvaarten op www.rondvaarteninzeeland.nl/ De tochten gaan alleen door bij voldoende liefhebbers.

Contactgegevens

Bergse Diepsluis aan de Oesterdam
4691 PV
Tholen
info@zwerver3.nl
06-53255912


Bekijk route