Over deze locatie

Schip Ahoii!!

Heeft u ook zo'n zin om lekker te zeilen op het Veerse meer?

“Sailing Veerse Meer” is een bedrijf dat actieve, zeilende rondvaarten, met de boot “Baby Blue”, Lady Blue en andere schepen over het Veerse meer organiseert, waarbij u ook nog eens kunt leren zeilen (als dit gewenst is)!

Tijdens deze unieke Zeeuwse rondvaart krijgt u een andere kijk op de Zeeuwse wateren en hiermee ziet u Zeeland van een hele andere kant. Zo kunt u een eiland bezoeken, de "Haringvreter" waar u herten kunt spotten, onder het  genot van een lekker een kopje koffie, thee of fris,  een typisch Zeeuwse bolus kunt eten.

Er kunnen 8 personen per boot voor een (zeilende) rondvaart mee. Er is geen zeilervaring vereist, wel wordt er van de passagiers verwacht dat zij actief meedoen met het  zeilen.  Er zijn mogelijkheden om lekker tot rust te komen, actief te zeilen, te leren zeilen, achter de boot te zwemmen, zakelijke lunches te houden, kinderfeestjes te organiseren op een eilandje, romantisch rondvaren en andere uitjes te organiseren. 

Het vertrek zal vanuit de stadshaven van Veere zijn, voor de Pagter interieur in box 44. 

Ook biedt Sailing Veerse meer kano & sup verhuur, meerdaagse zeiltochten en groepsarrangementen aan waar u kunt zeilen en teambuilding activiteiten kunt doen op en rondom het Veerse meer.

U kunt telefonisch contact opnemen voor vertrek, over waar op te stappen of om een reservering te maken.

Tot ziens op de “Baby Blue”!

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Vaartijden Lady Blue: Ochtend;    09.00-11.30 uur Middag;      12.00-14.30 uur Middag;      14.30-17.00 uur Avond*;      19.00-21.00 uur *Avond is alleen mogelijk als het zonlicht het toelaat.