Service

Geniet van het moois dat Zeeland te bieden heeft. Houd bij een bezoek of verblijf rekening met de actueel geldende veiligheidsregels.

Tijdens je verblijf in Zeeland wil je van alle gemakken voorzien zijn. Even op je mobiele telefoon opzoeken waar het dichtstbijzijnde VVV-Inspiratiepunt is. De strandvoorzieningen bij jou in de buurt checken, of een alternatief voor het strand vinden. We helpen je graag op weg.

Gratis WiFi

In grote delen van Zeeland kun je gebruik maken van gratis WiFi van DELTA. Via het netwerk  van WiFi spots kun je bijna overal het internet op om iets op te zoeken. Of om gewoon even je mail te checken of je social media te bekijken. Hier lees je meer over de gratis WiFi van DELTA. 

Vakantie met zorg

Regel je verblijf in Zeeland vooraf zodat je zorgeloos van je tijd aan de Zeeuwse kust kan genieten. Ook als je zorg nodig hebt tijdens je verblijf. In heel Zeeland vind je accommodaties die op jouw zorgvraag zijn ingericht. Ook kun je op verschillende stranden gebruik maken van een strandrolstoel of in de buurt van je verblijf dialyseren. Kijk hier als je meer wilt weten over een vakantie in Zeeland met zorg.

Weer

In Zeeland wil je naar buiten, naar het strand, de zee, de natuur in. Dan is het goed om te weten wat voor weer het wordt. Ook als het weer iets minder goed is, zijn er genoeg mogelijkheden om je te vermaken. We hebben alvast een aantal slecht weer uitjes in Zeeland voor je op een rij gezet.  

Strandvoorzieningen

En als het dan mooi weer is, dan ga je naar het strand. De stranden in Zeeland zijn heel divers, we hebben de mooiste voor je op een rij gezet zodat je makkelijker kunt kiezen. 

Lees verder