Fan van Zeeland fotowedstrijd 2020

Ook dit jaar organiseert VVV Zeeland weer een fotowedstrijd met als onderwerp: ‘Laat zien waarom jij Fan van Zeeland bent’. Zeeland heeft veel te bieden en herbergt tal van verborgen geheimen. Weet jij ze op je eigen manier vast te leggen op de gevoelige plaat? Laat iedereen meegenieten en maak kans op mooie prijzen.

Meedoen?

Bij Zeeland denk je al snel aan eindeloze stranden, duinen en zeedijken. Maar Zeeland is ook het land van uitgestrekte polders en bloemdijken. Met levendige steden en dorpen en een rustig agrarisch achterland. Het is rijk aan smaken. Overal waar je gaat, zie je de rijkdom van de zee en het land in de vorm van vele streekproducten. Ook veel festivals en evenementen zijn verbonden met water.

Elk deel van Zeeland laat zijn eigen kanten zien. Wat is voor jou de reden dat je fan bent van Zeeland? Breng het in beeld en doe mee met de fotowedstrijd.

Spelregels

Deelnemers aan de fotowedstrijd dienen minimaal 16 jaar of ouder te zijn. Om deel te nemen aan de wedstrijd moeten de foto’s voldoen aan de volgende criteria:

• Deelnemers volgen het Instagram-account van VVV Zeeland @vvvzeeland,
  • Deelnemende foto’s zijn voorzien van de hashtag #mijnzeelandfoto2020 en taggen @vvvzeeland in de desbetreffende foto,
  • Het is toegestaan deel te nemen met meerdere afbeeldingen,
  • Wedstrijdfoto’s zijn zichtbaar onder de hashtag #mijnzeelandfoto2020

Privé-account

Als je Instagram-account privé is, kunnen alleen je goedgekeurde volgers de foto of video zien. Mensen die je tagt, krijgen alleen een melding als ze je volgen. Wil je meedoen aan de fotowedstrijd met een privé-account? Stuur een chatbericht naar @vvvzeeland.

Actieperiode

De fotowedstrijd vindt plaats van 1 januari 2020 tot en met 30 november 2020. De wedstrijd betreft in totaal een periode van 11 maanden: vanaf de maand januari 2020 tot en met de maand november 2020. Foto’s die na deze periode worden geplaatst dingen niet mee naar de prijzen.

Bij deelname aan de fotowedstrijd mogen deelnemers geen onjuiste inhoud taggen of andere gebruikers aanmoedigen dit te doen. Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer VVV Zeeland het recht de ingezonden foto’s zonder enige vergoeding aan de deelnemer en vrij van rechten te publiceren en kunnen de foto’s derhalve ook voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Zie punt 12 van de voorwaarden

Jurering

Winnaars van de fotowedstrijd worden gekozen door zowel de vakjury als de publieksjury. Maandelijks kiest de vakjury van VVV Zeeland uit alle ingezonden foto’s in de maanden januari 2020 tot en met november 2020 één winnaar uit.

Deze maandwinnaars worden bekend gemaakt op de volgende data:

• 31 januari 2020
  • 28 februari 2020
  • 31 maart 2020
  • 30 april 2020 (verplaatst naar 1 mei 2020)
  • 29 mei 2020
  • 30 juni 2020
  • 31 juli 2020
  • 31 augustus 2020
  • 30 september 2020
  • 30 oktober 2020
  • 30 november 2020

Deze 11 geselecteerde maandwinnaars dingen mee naar de hoofdprijs. De winnaar van de hoofdprijs wordt in de maand december 2020 gekozen door de publieksjury en op 7 december 2020 bekend gemaakt.

De hoofdprijs is voor de foto van de deelnemer die de meeste ‘likes’ op zijn/haar foto ontvangt van de publieksjury. De foto moet voldoen aan alle eerder genoemde voorwaarden. De winnaar van de hoofdprijs wordt op 7 december 2020 bekend gemaakt op het Instagram-account van VVV Zeeland.

De uitslag van de wedstrijd is bindend en kan op geen enkele manier ter discussie gesteld worden.

Publieksjury: Stem door te ‘liken’
De publieksjury kan stemmen op de 11 maandwinnaars door zijn/haar favoriete foto’s te ‘liken.’ De maandwinnaar die de meeste ‘likes’ ontvangt op zijn/haar foto, wint uiteindelijk de hoofdprijs.

Prijzen

Gewonnen prijzen worden uitgekeerd door VVV Zeeland en zijn niet inwisselbaar voor andere goederen/zaken, al dan niet met een vergelijkbare waarde. Zoals eerder is aangegeven, is de uitslag bindend en kan er over de uitslag van deze wedstrijd niet gecorrespondeerd worden.

• De hoofdprijs betreft een geldbedrag van € 100,00.
  • De andere 11 maandwinnaars ontvangen een VVV cadeaukaart ter waarde van € 25,00.

VVV Zeeland neemt contact op met de winnaars van de fotowedstrijd via de privé chat op Instagram. Zij hebben hierna 7 dagen de tijd om de prijs op te eisen. Indien de winnaar binnen deze  termijn niet reageert, zal hij/zij het recht op de prijs verliezen. VVV Zeeland is hierdoor gerechtigd een andere winnaar te selecteren. De winnaar dient de juiste en volledige gegevens door te geven aan VVV Zeeland. Indien de winnaar zich hier niet aan houdt, is er sprake van ongeldige deelname en bestaat geen recht op de prijs.

Bekijk de voorwaarden voor de fotowedstrijd ‘Fan van Zeeland’.