Maak een unieke Zeeland foto

In het VVV-Inspiratiepunt Domburg vind je de verhalen en belevenissen van Walcheren, maar je kunt er ook op een hele bijzondere manier op de foto in de unieke Green Room.

Herinnering

Maak je unieke Zeeland herinnering in een mosselpan voor de Zeelandbrug of onder water in de Oosterschelde. Op een surfplank op de golven van de Noordzee, met twee Zeeuwse meisjes op het strand of in het Domburg van weleer of voor het peleton van de Tour de France bij de finish op de Neeltje Jans.

Gratis Foto

Je kunt je foto gratis maken en delen via Facebook, Twitter of email. Of je kunt de foto laten afdrukken in een unieke fotohoes voor slechts € 4,95. Je vind de Green Room achterin het VVV-Inspiratiepunt in Domburg.

VVV-Inspiratiepunt Domburg

In het VVV ontdek je verhalen van Domburg. Zoals het verhaal van dr. Mezger die de Europese adel naar Domburg bracht of over kunstenaars Mondriaan en Toorop die zich lieten inspireren door het Zeeuwse licht. Via interactieve toepassingen (koptelefoons, videoschermen, touchscreens etc.) krijg je op een leuke manier tips over de omgeving en inspiratie voor je verblijf in Zeeland.

Gerelateerde tags: