Hulp en Dienstverlening

Geniet van het moois dat Zeeland te bieden heeft. Houd bij een bezoek of verblijf rekening met de actueel geldende veiligheidsregels.

Het kan zomaar gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje, nietwaar? Maar soms is het ook fijn vooraf je zorg te regelen. Zodat je tijdens je vakantie niet op zoek hoeft. Daarom zetten wij alvast voor jou een aantal (hulp)diensten op een rij. Hewoon voo ‘t hemak.

Apotheken

Medicijnen vergeten in te pakken? Of een plotseling opkomende zonneallergie van al die Zeeuwse zon en buitenlucht. De Zeeuwse apotheken zijn op gasten ingesteld en kunnen je meteen helpen. In de meeste apotheken is wel iemand die Engels of Duits spreekt.

Dierenartsen

Niet alleen jij, maar ook je huisdier kan iets overkomen tijdens je verblijf in Zeeland. Een scherpe oesterrand die zich in een voetkussen snijdt of je let even niet op en je viervoeter snaait iets naar binnen. Je hebt geen idee wat het is, maar hij wordt er wel ziek van. Dan wil je een dierenarts raadplegen. Kijk hier waar de dichtstbijzijnde dierenarts te vinden is.

Huisartsen

Je hoopt het natuurlijk niet, maar je kunt tijdens de vakantie ziek worden. Of een van de kinderen. Dan kan het geruststellend zijn om even een huisarts kunnen raadplegen. Wij hebben een aantal huisartsenpraktijken in Zeeland alvast voor je verzameld, bekijk ze hier.

Ziekenhuizen

Zeeland en Goeree-Overflakkee beschikken in totaal over vier ziekenhuizen. Het is dus met zekerheid te zeggen dat je hier in goede handen bent als er iets gebeurt. In de zomermaanden zijn de kustgebieden op een groot aantal gasten ingesteld. Zo ook de medische diensten. Maar liever nog zien we gezond arriveren en nóg gezonder van de Zeeuwse lucht en rust en ruimte, naar huis gaan.

Lees verder