De leukste alternatieven voor de auto

Geen zorgen om parkeren, en je ziet nog eens wat. Zeeland kun je op veel meer manieren verkennen dan met de auto. Er zijn ook volop vervoersmogelijkheden die je een andere kijk op het landschap geven. Even niet de ogen op de weg, maar uitsluitend op de omgeving. Heerlijk toch?  

Toeristenroutes Connexxion

Met de speciale toeristenroutes van Connexxion hop je per bus van eiland naar eiland en stap je uit bij belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Watersnoodmuseum, Neeltje Jans, het strand bij Cadzand, Renesse, een dorpje of natuurgebied Het Zwin.

Lijn 814 Kustbus Zeeuws-Vlaanderen (Breskens-Sluis)
Lijn 50 Middelburg-Gent (via Terneuzen)
Lijn 862 Zomerbus Walcheren (Middelburg-Oostkapelle)
Lijn 830 Sightseeingbus Schouwen-Duiveland (Renesse-Renesse)
Lijn 833 Pendelbus Watersnoodmuseum (Zierikzee-Ouwerkerk)

 

Middelburg

Connexxion

  • openbaar
  • vervoer
  • middelburg

Westerschelde Ferry

Als je het vakantiegevoel nog niet had, dan heb je dat zodra de trossen van de Westerschelde Ferry zijn losgegooid. Op de ferry kun je je fiets of scooter meenemen, perfect als verbinding voor je fiets- of toertocht. Kijk uit over de Westerschelde, aanschouw de kustlijn van Zeeland en imposante containerreuzen die aan je neus voorbij varen.

Zonnetreinen

Geen haast, fluisterstil vervoer, milieuvriendelijk en alle tijd om het uitzicht goed in je op te nemen. Een zonnetrein is een leuk alternatief om de omgeving te ontdekken. Dit seizoen rijden er in Vlissingen en in Hulst zonnetreinen.

Vlissingen

Zonnetrein Zeeland

  • openbaar
  • vervoer
  • vlissingen
De Zonnetrein Zeeland rijdt in Vlissingen tussen het centraal station en het centrum van Vlissingen