VVV Cadeaubon

VVV Cadeaubon

De VVV Cadeaubon is de populairste cadeaubon van Nederland. Jaarlijks worden er maar liefst 8 miljoen ‘VVV bonnen’ verkocht. Logisch, want de VVV Cadeaubon kun je besteden bij zo’n 23.000 aangesloten ondernemingen.

Een passend cadeau

De VVV Cadeaubon is voor iedere gelegenheid het passende cadeau, zowel privé als zakelijk. Leuk om te krijgen als verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau, Moederdag- of Vaderdagcadeau. Zakelijk is de bon uitermate geschikt als kerstcadeau, relatiegeschenk, bedankje, voor secretaressedag of als cadeau voor de medewerkers.

Coupures

De VVV Cadeaubon is verkrijgbaar in 8 verschillende coupures: €5,- / €7,50 / €10,- / €12,50 / €15,- / €20,- / €25,- en €50,-. Zo kun je gemakkelijk zelf de waarde van je cadeau samenstellen.

Verpakking

De VVV Cadeaubon wordt standaard verpakt in een gratis envelop. Bij iedere bon wordt een deelnemerslijst gevoegd waarin de landelijk aangesloten winkelketens, attractieparken en goede doelen staan vermeld.

Verkooppunten

Je kunt de VVV Cadeaubon bij een VVV bij jou in de buurt kopen. Hier vind je het dichtstbijzijnde VVV-Inspiratiepunt in Zeeland. Zakelijke afnemers kunnen direct online bestellen.

Inleveren

Je kunt de VVV Cadeaubon gebruiken om te winkelen, voor een leuk dagje uit, lekker ontspannen óf om een goed doel te steunen. De inleverpunten variëren van grote landelijke winkelketens tot unieke lokale winkels, van attractieparken tot goede doelen en van horecagelegenheden tot musea. Je herkent ze aan de raam- en kassastickers van de VVV Cadeaubon ‘’Hier te besteden’’. Kijk hier waar je de VVV Cadeaubon in Zeeland kunt besteden.

Gerelateerde tags: