VVV-Inspiratiepunten

VVV-Inspiratiepunten

VVV-Inspiratiepunten

Geniet van het moois dat Zeeland te bieden heeft. Houd bij een bezoek of verblijf rekening met de actueel geldende veiligheidsregels.

De VVV is dé plaats om inspiratie op te doen voor jouw Zeeland vakantie. Je kunt er terecht voor allerhande informatie over Zeeland en haar attracties en accommodaties (van hotel tot camping en meer). Onze medewerkers kennen de regio als geen ander en willen je graag extra tips of inspiratie geven voor een unieke vakantie. Ook kun je bij de VVV direct je overnachtingen boeken en (entree)tickets kopen. Handig, zo’n adres waar je in één klap je hele vakantie kunt regelen, zowel vooraf als ter plaatse.

Altijd een VVV in de buurt

In ieder deel van Zeeland vind je meerdere VVV-Inspiratiepunten, vaak in de wat grotere toeristische kernen. Hoe groter het VVV, hoe uitgebreider het aanbod. Ook zijn er steeds meer ondernemers waar je via informatieschermen toeristische VVV informatie kunt opvragen.

Shoppen bij de VVV

In de grotere VVV’s kun je ook allerlei handige en leuke zaken kopen. Souvenirs, ansichtkaarten en allerlei dingen die goed van pas komen op je vakantie (regenjassen, zonnebrillen, strandschepjes, etc.). Wil je op pad in de regio, dan vind je hier mooie wandel- en fietsroutes en handige kaarten. Kortom, voor alles wat met jouw vakantie in Zeeland te maken heeft, kun je bij de VVV-inspiratiepunten terecht.

VVV cadeaubon

De VVV’s zijn uitgiftepunten van de VVV cadeaukaart. Met de VVV bon kun je helemaal zelf uitkiezen welk cadeau je wilt hebben. Een CD, boek, nieuwe kleding of bloemetjes en planten. Het kan allemaal. Met de VVV cadeaukaart ben je zo vrij als een vogeltje. Je kunt hem besteden bij de meeste grote winkelketens, maar ook bij duizenden lokale speciaalzaken.

VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtings- adressen in heel Nederland. Deze variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van gezellige vakantie- huisjes voor het hele gezin tot avontuurlijke bootjes.

Maak een unieke Zeeland foto

In het VVV-Inspiratiepunt Domburg kun je op een hele bijzondere manier op de foto. Je kunt je foto gratis maken en delen via Facebook, Twitter of email. Of je kunt de foto laten afdrukken in een uniek fotohoesje voor slechts € 6,95. Ontdek onze Green Room.

Online shoppen bij de VVV

Gemak dient de mens. Je kunt je vakantie al prima voorbereiden door fiets- of wandelkaarten, toegangskaarten en andere handige Zeelandgoodies van te voren online te bestellen in de webshop van de VVV.

Lees verder