WiFiZeeland

Welkom bij WiFi Zeeland! WiFi Zeeland is een initiatief van DELTA in samenwerking met de Provincie Zeeland en VVV Zeeland. WiFi Zeeland bied je de mogelijkheid om gratis gebruik van WiFi te maken op verschillende plaatsen in Zeeland. Met WiFi Zeeland kun je eenvoudig, gratis, je e-mail checken, webpagina’s bezoeken, twitteren en facebook-en met een snelheid van 1 Mbps. Ook kun je, tegen betaling, gebruik maken van een snellere variant van WiFi Zeeland.

In heel Zeeland kun je gebruik maken van deze internetdienst. Kijk hier op welke locaties je gebruik kunt maken van WiFi Zeeland.

Tips

  • Maak pas verbinding als je een plek hebt gevonden met een goed bereik. Een slecht signaal gaat ten koste van de snelheid.
  • Open de internetbrowser. Mocht het inlogscherm van WiFi ZEELAND niet zichtbaar zijn, open dan een willekeurige website. De inlogpagina van WiFi ZEELAND wordt dan geladen. Volg de instructies op het scherm om gebruik te maken van WiFi ZEELAND.
  • WiFi ZEELAND is een publiek netwerk en dus minder veilig dan je eigen WiFi netwerk thuis.
  • Verstuurde en ontvangen gegevens kunnen zichtbaar zijn voor anderen. Voorzichtigheid is op zijn plaats.
  • Verstuur geen vertrouwelijke informatie als dat niet hoeft.
  • Kijk uit met het inloggen op websites zoals social media of bij je bank, type het adres van dergelijke websites zelf in en controleer deze goed.
  • Diensten als banken en social media verzorgen altijd de mogelijkheid om veilig in te loggen met SSL of HTTPS. Deze beveiliging is herkenbaar aan het ‘slotje’ in de statusbalk van je browser en dat er voor www https staat vermeld. Als je dit slotje niet ziet, log dan niet in.

Vragen

Heb je nog andere vragen die hierboven niet beantwoord zijn, kijk dan op de site van DELTA. Wellicht staat jouw vraag ertussen.

We wensen je veel gemak van WiFi Zeeland!

Gerelateerde tags: