Over deze locatie

Geniet 365 dagen per jaar van de sneeuw bij SnowWorld Terneuzen.

Vrij skiën
Skiën of snowboarden bij SnowWorld Terneuzen doe je binnen, op de indoor skibaan. Beginners en gevorderde skiërs en snowboarders zich perfect vermaken op de beginnershelling, de blauwe piste, de rode piste, de zwarte. De skipiste van SnowWorld Terneuzen is maar liefst 220 meter lang! De banen zijn voorzien van moderne skiliften zoals verschillende sleepliften en bandliften. En natuurlijk een heleboel heerlijke verse sneeuw!

Les
Of je nu erg ervaren bent of nog nooit hebt geskied, op elk niveau kan je les nemen bij SnowWorld. De gediplomeerde leraren zorgen dat je een gezellige les krijgt waarin je leert wat je wilt leren. Lessen worden gegeven voor alle leeftijden.

Funpark
Ook de freestyle skiër of snowboarder kan zijn hart ophalen in het uitdagende funpark met divers rails en schansen. Het funpark staat er 365 dagen per jaar en wijzigt regelmatig van opzet.

Kinderen
Kinderen kunnen volop genieten van de sneeuw in Terneuzen. Naast het lessen en vrij skiën en snowboarden kunnen ze onder andere tuben van de helling, sleeën en spelen in de sneeuwspeeltuin! Ook worden er speciale activiteiten voor de kinderen georganiseerd voor onder andere kinderfeestjes. Kijk op de website voor de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes & groepen
Bedrijven en andere groepen kunnen genieten van verschillende speciaal geselecteerde uitjes voor groepen. Er zijn verschillende arrangementen. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op www.snowworld.com

Contactgegevens

Zeelandlaan 3
4538 CA
Terneuzen
info.terneuzen@snowworld.com
085-9020606


Bekijk route