Rondleiding

Stadswandeling Domburg

De badplaats Domburg is een mooie mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen.
Een aantal zaken van het verleden zijn nog steeds te herkennen. Het is net of dr. Mezger himself om de hoek zou kunnen komen lopen. Of Piet Mondriaan zijn kwasten zou kunnen uitstallen naast zijn schildersezel in het duin! De deskundige gids vertelt u over de tijd van dr. Mezger en de beroemde kunstenaars. U komt onder meer langs de oude kerk en wandelt over de uitgestrekte duinen.

Duur: 1,5 uur

In principe is een stadswandeling op elke gewenste dag en tijdstip mogelijk. Echter, elke wandeling is op aanvraag. In overleg is een verkorte of verlengde wandeling ook mogelijk.

Lees verder vanaf 93,00
Kenmerken: