Strand Resort Ouddorp Duin

Start landelijke verkoop!

Zaterdag 27 & zondag 28 september 2014 start de landelijke verkoop van Strand Resort Ouddorp Duin op locatie (Vrijheidsweg, ter hoogte van de Westerweg). Vanaf 11.00u tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.Uniek vakantiepark in Ouddorpse duinen:

Ballast Nedam en Ridderstee Holiday tekenen ontwikkelovereenkomst.

OUDDORP, 28 februari 2014 – Ludovic den Hollander van Ridderstee Holiday en Klaas Bruins Slot van Ballast Nedam hebben op donderdag 27 februari de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van Strand Resort Ouddorp Duin.

Het nieuwe park ligt ten noorden van de Vrijheidsweg ter hoogte van het bestaande vakantiepark De Klepperstee. Het geheel omvat 35 ha en kenmerkt zich door haar ligging midden in de duinen direct aan zee. De luxe villa’s worden geïntegreerd in het typische duinlandschap van Goeree. Hiermee ontstaat een unieke vakantiebeleving die Ouddorp opnieuw op de kaart zet.

In fraai duingebied
Ludovic Den Hollander: ‘Ridderstee Holiday en Ballast Nedam zetten zich bij de ontwikkeling van Strand Resort Ouddorp Duin in om de fraaie kenmerken van het gebied te versterken. De ontwikkeling wordt duurzaam geïntegreerd in de karakteristieke omgeving. We creëren een overgang van het strand, via de duinen naar de zandwallen. Strand Resort Ouddorp Duin zet deze kustregio op de kaart als een zonzekere, mooie én relatief rustige vakantiebestemming op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Het eilandgevoel is hier op Goeree-Overflakkee nog volop aanwezig doordat het omgeven wordt door het Haringvliet, de Noordzee, het Grevelingenmeer en het Volkerak.’

Eerdere ervaringen meenemen
Klaas Bruins Slot: ‘De afgelopen jaren heeft Ballast Nedam het inmiddels succesvolle park Strand Resort Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen ontwikkeld. Al onze ervaringen uit Nieuwvliet worden meegenomen in dit nieuwe project. Iedere recreatievilla is van hoogstaand niveau en biedt een unieke beleving. Deze recreatievilla’s zijn daardoor een uitstekende vastgoedbelegging én een mooie vakantiebestemming tegelijk.’

Aanmelden kan nu al
De verkoop van de villa’s van Strand Resort Ouddorp Duin start na de zomer. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen. Belangstellenden voor de aankoop van een recreatievilla kunnen zich nu al via de site aanmelden. Meer informatie staat op www.resortouddorpduin.nl.