Over deze locatie

Vakantiepark Schouwen is een gezellig familiepark aan de rand van Renesse op 900 meterafstand (15 minuten lopen) van het Noordzeestrand en 5 minuten lopen van de dorpskern.

Op dit gezellige familiepark kun je kiezen uit een knus houten chalet, of een luxe ruime lodge. Wij verhuren 6-persoons bungalows, 4- en 6-persoons chalets en 4- en 6-persoons lodges. Ook is het mogelijk om te komen kamperen op onze kleinschalige camping of te genieten in je camper op een ruime verharde camperplaats. En vind je het zo leuk bij ons dat je niet meer weg wilt, dan kun je een eigen chalet kopen en het hele seizoen verblijven! 

Ben je op zoek naar een gezellige plek voor een vakantie met de tent, kamperbus of caravan? Vakantiepark Schouwen biedt kampeerplaatsen die allen omringd zijn door struiken en kleine bomen. De camping is kleinschalig waardoor je altijd toezicht hebt op onze kleinste gasten. Heb je graag een plek in de schaduw? Dan zorgen wij voor een beschut perceel! Of toch liever zon? Dan reserveren wij een zonnige plaats. Al onze kampeerplaatsen hebben elektriciteit (10 Ampere), een watertappunt, een rioolaansluiting en CAI voor de televisieontvangst.

Ook hebben wij mooie ruime camperplaatsen. Deze plekken van 100m2 hebben een goed verharde ondergrond zodat ook de grotere campers er prima kunnen staan en een eigen tuin met gras. Onze camperplaatsen hebben stroom (16 ampère), een vuilwaterput, een servicestation en een schoon water tappunt. De apart gelegen plekken hebben eigen sanitaire voorzieningen met douche, toilet en wastafel in een ruimte. 

Jong en oud voelt zich hier prettig door de vele mogelijkheden die wij bieden. Ons gezellige eetcafé Pitnick biedt heerlijke versgemaakte gerechten en organiseert in het hoogseizoen gezellige avonden, het animatieteam straalt regelmatig in een show in ons theater maar ook de rustzoeker kan hier genieten van de prachtige en ruige natuur. Gedurende het hoogseizoen organiseert het 'Waikiki-team' vele activiteiten voor jong en oud.

Voor verse broodjes en alles wat bij een heerlijk ontbijtje hoort, kunt u terecht in onze ontbijtwinkel. Ook ligt hier iedere dag de krant voor u klaar.

Op het park kunt u fietsen huren. Wij hebben fietsen met en zonder versnellingen en kinderfietsen. Vakantiepark Schouwen ligt in een mooie omgeving waarin u heerlijk kunt fietsen. Vraag op onze receptie naar fietsroutes!

In Renesse zijn allerlei winkels, restaurants, terrassen en tevens wordt ook hier veel georganiseerd. In onze kop van Schouwen zijn vele fiets- en wandelpaden welke leiden door de mooie omgeving, bestaande uit bos, duinen, strand, zee etc.

Voor de vakantieganger die van watersport houdt, ook een prima omgeving. Op5 kilometer afstand kan men hier surfen, duiken, zeilen, kiten en meer...

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Wij hebben middagpauze van 12.30 tot 13.30 uur.

Contactgegevens

Hoogenboomlaan 28
4325 DJ
Renesse
info@vakantieparkschouwen.nl
0111-461231


Bekijk route