Over deze locatie

ZELF BOEKEN !  www.vakantievilla-zeeland.nl

Deze exclusieve ( MIVA ) Rolstoel vriendelijke vakantievilla ligt in het park Zeeland Village in Scharendijke. 

Vakantiewoning voor gasten met een lichamelijke beperking ( MIVA ) Het bijzonder van de aanpassing is naast de volledige rolstoeltoegankelijkheid, een  TOILET met STA-OP lift. Ook een HOOG/LAAG bed is aanwezig.

Op het park is een supermarkt, een klein restaurant met afhaal service en een zwembad voor de kids.

Het park grenst aan prachtige Grevelingemeer, het grootste zoutwater meer van Europa. Een klein en intiem strandje maakt het meer vanuit het park toegankelijk.

Daarnaast ligt de knusse plezierhaven van Scharendijke met iedere dag vertier door de vele zeilboten die in en uitvaren.

Het gezellige dorpje Scharendijke met supermarkt, bakker, pizzeria, een paar restaurantjes en wat andere winkeltjes, ligt tegen het park en is dus gemakkelijk te voet of met rolstoel te bereikbaar. U vindt hier niet de disco’s en het vakantie gedruis van het 4 km verderop gelegen Renesse, maar wel een paar gezellige terrasjes in de knusse dorpstraat.

Het prachtige Noordzeestrand ligt op één kilometer afstand, door de Brouwersdam gemarkeerd met het Grevelingenmeer. Hierdoor is de zee en het strand op deze plaats gemakkelijk bereikbaar met auto en rolstoel (scootmobiel).

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Contactgegevens

Veermanshof 2
4322 DR
Scharendijke
info@vakantievilla-zeeland.nl
06 51359969


Bekijk route